0 ΣΧΟΛΙΑ

Το Fox News "εκοψε" τον Ντόναλντ Τραμπ από φωτογραφία του Τζέφρι Έπστιν και της Γκιλέιν Μάξγουελ! (VIDEO)

Η… αγάπη του καναλιού Fox για τον Ντόναλντ Τραμπ είναι γνωστή. Έτσι, κανείς δεν εξεπλάγην όταν έπαιξαν ένα θέμα για την σύλληψη της φιλενάδας του Τζέφρι Έπστιν, Γκιλέιν Μάξγουελ και από μια παλιά φωτογραφία τους έκοψαν… όλως τυχαίως τον Τραμπ!

Το κανάλι φιλοξενούσε την συνέντευξη ενός δικηγόρου που εκπροσωπεί τα θύματα του Τζέφρι Έπστιν και παράλληλα «έπαιζαν» φωτογραφίες του μαζί με την Γκιλέιν Μάξγουελ. Σε μια από αυτές το ζευγάρι ποζάρει τον Φεβρουάριο του 2000δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ και την Μελάνια, οι οποίοι ακόμα δεν ήταν παντρεμένοι. Παρόλο που η φωτογραφία κυκλοφορεί ευρέως και είναι γνωστό ποιους απεικονίζει, το κανάλι την παρουσίασε έχοντας κόψει από αυτήν μόνο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ύστερα από την κατακραυγή που προκλήθηκε, το κανάλι αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και να απολογηθεί γι’ αυτήν την κίνηση υποστηρίζοντας ότι έγινε κατά λάθος.

Η Γκιλέιν Μάξγουελ συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες καθώς κατηγορείται ότι στρατολογούσε ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιεί ο Τζέφρι Έπστιν τις σεξουαλικές του ορέξεις. Αντιμετωπίζει συνολικά έξι κατηγορίες μεταξύ των οποίων αυτή της μαστροπείας και της αποπλάνησης ανηλίκων.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ