0 ΣΧΟΛΙΑ

Επτά παίκτριες του WNBA θετικές στον κοροναϊό

Έντονη ανησυχία στη Λίγκα

Το WNBA, που σχεδιάζει να ξεκινήσει τη σεζόν 2020 στα τέλη Ιουλίου, εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19, ανακοίνωσε την Δευτέρα (6/07) ότι 7 από τις 137 παίκτριες βρέθηκαν θετικές στον ιό την τελευταία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της Λίγκας έγινε την ίδια ημέρα που οι 11 από τις 12 ομάδες του πρωταθλήματος ήταν έτοιμες να αφιχθούν στην ακαδημία IMG στην Φλόριντα, η οποία θα χρησιμεύσει ως ένας ενιαίος χώρος για τις προπονήσεις, τους αγώνες και τη στέγαση των ομάδων.

«Κάθε παίκτρια που βρέθηκε θετική θα παραμείνει σε απομόνωση όσο χρειαστεί με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί», αναφέρει το κείμενο του WNBA, ενώ όπως έγινε γνωστό οι εξετάσεις έγιναν στο διάστημα από 28 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.

Η Λίγκα πρόσθεσε ότι η Ιντιάνα Φίβερ θα καθυστερήσει το ταξίδι της για τουλάχιστον 5 ημέρες λόγω του πρωτοκόλλου που έχει συνταχθεί, εξαιτίας των στενών επαφών, από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι δύο μέλη της Ιντιάνα βρέθηκαν θετικές στον κοροναϊό.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ