2 ΣΧΟΛΙΑ

Μαρτίνς: Αφιερωμένο στον πατέρα μου που έφυγε πολύ νέος

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για το μεγάλο όνειρο

Την επιτυχία της κατάκτησης του εφετινού πρωταθλήματος, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να την αφιερώσει στον πατέρα του, που έφυγε πολύ νέος από τη ζωή. Παράλληλα, υπογράμμισε πως το όνειρο όλων στον Ολυμπιακό είναι η συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στο Novasports:

"Είναι πολύ δύσκολο πως πανηγυρίζουμε τον τίτλο χωρίς τον κόσμο. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου που έφυγε πολύ νέος αλλά τον έχω πάντα κοντά μου.

Είχαμε ψυχή πρωταθλητή, είχαμε ποιότητα και είχαμε όσα χρειάζονταν για να ήμαστε εδώ. Δουλέψαμε πολύ είχαμε πολλά εμπόδια αλλά είχαμε δύναμη ποιότητα και δουλειά. Ήταν μια θεϊκή σεζόν και ευχαριστώ όλους τους παίκτες, είμαι περήφανος για αυτούς έμαθα πολλά και είμαι χαρούμενος για αυτούς.

Πέρσι η ομάδα ήταν καινούργια χρειαστήκαμε χρόνο. Ο πρόεδρος είδε πως θέλαμε χρόνο αλλά είχαμε καλή ομάδα, του αφιερώνουμε τον τίτλο. Ξέραμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και τα δείγματα φάνηκαν από πέρσι. Υπάρχει και ένας ακόμα κριτής ο κόσμος, μας στήριξε τους ευχαριστούμε πως μας στήριξαν σε όλη την προσπάθειά μας και μας βοήθησαν. Ο κόσμος πίστευε σε εμάς και τους ευχαριστούμε.

Δεν σταματάμε πουθενά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ξέρουμε πως θα ονειρευτούμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να πάμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό αυτό είναι το όνειρό μας".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Constantinoupoli86 - 2/7/2020 22:01

Το σέβομαι μόνο και μόνο γι' αυτόν τον άνθρωπο!

taxiss21 - 2/7/2020 17:47

Άξιος αντίπαλος ο συγκεκριμένος προπονητής και τίμιος. Απορώ πως κόλλησε στους βοθρολιμανισιους...

ΕΠΟΜΕΝΟ