0 ΣΧΟΛΙΑ

Χαριστέας: Όχι στην απαξίωση και στον μηδενισμό

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του Άρη υπογράμμισε πως η ομάδα πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού

Στο κλίμα που έχει διαμορφωθεί στον Άρη στάθηκε ο Άγγελος Χαριστέας, ζητώντας να μπει τέλος στη μιζέρια και να μην υπάρξει απαξίωση και μηδενισμός.

Σε προσωπική του δήλωση, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ αναφέρθηκε στους παίκτες που έμειναν στην ομάδα: "Για εμένα τα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα και συνεχίζουν δώσανε τα πάντα, ό,τι είχαν και δεν είχαν για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση για την οποία δεν φταίνε. Κάποιοι έδειξαν χαρακτήρα, ενώ θα μπορούσαν να φύγουν κι αυτό το σέβομαι. Θα προσπαθήσουμε με ότι δυνάμεις μας απέμειναν μέχρι τέλους".

Στη συνέχεια ζήτησε απ’ όλους να σταματήσουν να "πυροβολούν" τον Μίκαελ Ένινγκ και εστίασε στην άρση του ban. "Σ’ αυτό το δύσκολο μονοπάτι που έχουμε να βαδίσουμε τις επόμενες δύο εβδομάδες, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να τελειώσουμε τη χρονιά αξιοπρεπώς, έχοντας παράλληλα στραμμένο το βλέμμα στο σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Το πρόβλημα του Άρη δεν είναι μια ήττα. Το ζητούμενο είναι η επίλυση του ban και γι' αυτό δουλεύουμε. Το να πυροβολούμε τον προπονητή και τους παίκτες που έφεραν την ομάδα στην Ευρώπη και ένα βήμα πριν τον τελικό δεν το καταλαβαίνω και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσω.

Η ομάδα αυτή πλήρωσε λάθη που έγιναν πέρσι το καλοκαίρι. Τελεία και παύλα. Οφείλουμε να φανούμε δυνατοί στη συνέχεια. Μας λείπει ο κόσμος που είναι το στήριγμα μας. Μέχρι και την τελευταία μέρα θα κάνω το καλύτερο για τον ΑΡΗ. θα δώσουμε την ψυχή μας. Αυτή τη στιγμή θα βοηθήσω όσους παρέμειναν στην ομάδα. Όχι στην απαξίωση και στον μηδενισμό. Φτάνει η μιζέρια. Στηρίζουμε την ομάδα και τα παιδιά μέχρι τέλος".

Κατέληξε αναφερόμενος στον Λερίν Ντουάρτε. "Τέλος, να ευχηθώ περαστικά στον Λερίν Ντουάρτε και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Εύχομαι να μην έπαθε κάτι σοβαρό".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ