3 ΣΧΟΛΙΑ

Αρχηγός αστυνομίας του Χιούστον σε Τραμπ: Αν δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις, κράτα το στόμα σου κλειστό

«Εδώ δεν είναι το ριάλιτι που παρουσιάζες»

Σε κατά μέτωπον επίθεση εναντίον του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον μιλώντας στην εκπομπή της δημοσιογράφου του CNN Κριστιάν Αμανπούρ εκφράζοντας μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων της δημόσιας τάξης.

Ύστερα από τις… συμβουλές του Τραμπ στους κυβερνήτες των ΗΠΑ να «κυριαρχήσουν» επί των διαδηλωτών, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον στο Τέξας, Άρτ Ασεβέντο, κάλεσε τον Τραμπ να κλείσει το στόμα του αν δεν έχει κάτι καλύτερο να πει σαν τον… Φόρεστ Γκαμπ και να πάψει να φέρεται όπως φερόταν στο ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούσε! (Τhe Apprentice). Ακόμα, προέτρεψε τους Αμερικανούς που διαμαρτύρονται στο εξής να ψηφίζουν παρά να καταστρέφουν.

«Είναι στιγμή να είσαι ‘’προεδρικός’’ όχι να κάνεις σαν να είσαι στο (ριάλιτι) Apprentice, εδώ δεν είναι Χόλιγουντ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ασεβέντο.

Αναλυτικά η δήλωση Ασεβέντο:

«Επιτρέψτε μου να πω αυτό στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών εξ ονόματος των αρχηγών της αστυνομίας σε αυτή την χώρα... Παρακαλώ, εάν δεν έχεις κάτι εποικοδομητικό να πεις, κράτα το στόμα σου κλειστό επειδή βάζεις νέες και νέους σε κίνδυνο… Δεν έχει να κάνει με ‘’κυριαρχία’’ έχει να κάνει με το να κερδίσουμε καρδιές και μυαλά.

Ας είμαστε ξεκάθαροι, δεν θέλουμε τους ανθρώπους να μπερδεύουν την καλοσύνη με την αδυναμία και δε θέλουμε την άγνοια να καταστρέψει ό,τι κάνουμε σε όλη την επικράτεια όταν αστυνομικοί τραυματίζονται, όταν μέλη της κοινότητας τραυματίζονται… Αν δεν έχεις κάτι να πεις σαν τον Φόρεστ Γκαμπ, τότε μην το πεις, γιατί αυτή είναι η βασική αρχή της ηγεσίας και χρειαζόμαστε σήμερα ηγεσία περισσότερο από ποτέ.

Με πληγώνει όσο δε φαντάζεσαι γιατί είτε ψηφίζεις κάποιον ή δεν ψηφίζεις κάποιον παραμένει ο πρόεδρος μας… Είναι στιγμή να είσαι ‘’προεδρικός’’ όχι να κάνεις σαν να είσαι στο (ριάλιτι) Apprentice, εδώ δεν είναι Χόλιγουντ, είναι πραγματική ζωή, θέτουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο (…)

Ζητώ από τον αμερικανικό λαό να το αλλάξουμε αυτό εκεί που χρειάζεται, στην κάλπη, δίνοντας προσοχή στις καρδιές των ανθρώπων που εκλέγουμε. Ο λόγος που αυτά τα πράγματα γίνονται είναι γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι που αυτή την ώρα σε αυτή τη χώρα πετάνε τσιμεντόλιθους και καταστρέφουν περιουσίες δεν μπήκαν στον κόπο να ψηφίσουν. Έχεις επιλογή, ύψωσε τη φωνή σου να ακουστείς στην κάλπη και διαδήλωσε ειρηνικά».

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
naupigos - 2/6/2020 16:44

Σωστος ο αρχηγος !!!!!!

naupigos - 2/6/2020 16:43

Σωστος ο αρχηγος !!!!!!

hype - 2/6/2020 16:23

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΕΧΕΙ... ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ!!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ