0 ΣΧΟΛΙΑ

Νοσηλεύτρια του «Έλενα Βενιζέλου» θετική στον κοροναϊό - 14 άτομα σε καραντίνα

Μια νοσηλεύτρια του μαιευτικού νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ επικαλούμενη την ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως αναφέρεται, η νοσηλεύτρια, που εργάζεται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), εμφάνισε συμπτώματα την περασμένη Παρασκευή και υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. Πραγματοποιήθηκε ιχνηλάτηση και σε καραντίνα τέθηκαν 14 εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ είχε αναφέρει πως εν μέσω πανδημίας δεν υπάρχει στην είσοδο του Νοσοκομείου διαλογή (θερμομέτρηση) ασθενών παρά μόνο στο τμήμα υποδοχής ασθενών με αποτέλεσμα λόγω συνωστισμού να υπάρχει κίνδυνος διασποράς του κοροναϊού.

«Παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις του Σωματείου Εργαζομένων στην Διοικήτρια για συντήρηση του Νοσοκομείου, δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια. Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει συντηρητές στην τεχνική υπηρεσία με αποτέλεσμα να μην γίνεται καμία κτιριακή συντήρηση. Τα κλιματιστικά λειτουργούν χωρίς συντήρηση, ειδικά τώρα με τον κοροναϊό που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος διασποράς του ιού. Πώς να τηρηθούν οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για τη χρήση κλιματιστικών στο Έλενας Βενιζέλου;» συμπληρώνεται σχετικά στην εν λόγω ανακοίνωση.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ