0 ΣΧΟΛΙΑ

Έξαλλοι οι παίκτες των Νικς, γιατί η διοίκηση δεν έχει πάρει θέση για Φλόιντ

Το e-mail του ιδιοκτήτη έκανε τα πράγματα χειρότερα

Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι η μοναδική ομάδα του ΝΒΑ που δεν έχει πάρει επίσημα θέση, για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό, κάτι που έχει φέρει έντονο εκνευρισμό στους παίκτες και τους εργαζόμενους του οργανισμού.

Αυτός είναι ο λόγος που ώθησε τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον Τζέιμς Ντόλαν, να τους στείλει μέσω e-mail μία επιστολή, η οποία - αναμενόμενα - έκανε χειρότερα τα πράγματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί παίκτες των Νικς έχουν συμμετάσχει σε ειρηνικές πορείες. Οι ίδιοι οι Νικς ωστόσο εξακολουθούν να μένουν σιωπηλοί για το θέμα, κάτι που έχει δημιουργήσει έναν αναμενόμενο εκνευρισμό.

Στην επιστολή του, ο ιδιοκτήτης των Νιου Γιορκ Νικς σημειώνει τα εξής:

"Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από εσάς έχουν ζητήσει από την εταιρεία να βγάλει ανακοίνωση για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από έναν αστυνομικό στη Μινεσότα. Θέλω να ξέρετε ότι καταλαβαίνω την σημασία του γεγονότος. Θέλω να καταλάβετε λοιπόν την θέση μας.

Είναι άσχημη περίοδος για την χώρα. Ο κορονοϊός και η ανησυχία των πολιτών έχουν αλλάξει την ζωή μας. Στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν σεβόμαστε τις αξίες του σεβασμού και του ειρηνικού χώρου εργασίας. Πάντα θα το κάνουμε.

Ως εταιρεία στον χώρο του αθλητισμού και της διασκέδασης δεν είμαστε πιο ικανοί από κάποιον άλλο στο να εκφέρουμε άποψη για κοινωνικά ζητήματα".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ