0 ΣΧΟΛΙΑ

Πόποβιτς: Καταστροφέας και δειλός ο Τραμπ

Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο θρυλικός προπονητής του ΝΒΑ, Γκρέγκ Πόποβιτς. Ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς χαρακτήρισε «καταστροφέα και δειλό» τον Ντόναλντ Τραμπ και εξήγησε ότι αυτός είναι ο λόγος που κρύβεται στο υπόγειο του Λευκού Οίκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς:

- Για τον Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν είναι μόνο διχαστικός αλλά και καταστροφέας. Αν είσαι μπροστά του θα σε κάνει να πεθάνεις. Θα σε φάει ζωντανό για δικούς του σκοπούς. Είμαι απογοητευμένος που έχουμε έναν ηγέτη που δεν μπορεί να πει “οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία”. Αυτός είναι ο λόγος που κρύβεται στο υπόγειο του Λευκού Οίκου. Είναι δειλός. Δημιουργεί μια κατάσταση και τρέχει σαν μαθητούδι. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι είναι καλύτερο να τον αγνοήσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει από το να είναι ένας χαζός και ηλίθιος».

- Για τη στάση του Τραμπ: «Αν είχε εγκέφαλο, ακόμα κι αν ήταν 99% κυνικός, θα έβγαινε και θα έλεγε κάτι για να ενώσει τους ανθρώπους. Όμως δεν ενδιαφέρεται να φέρει κοντά τους ανθρώπους. Ακόμα και τώρα. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Είναι όλα όσα τον ωφελούν προσωπικά. Δεν τον ένοιαζε ποτέ το καλό όλων. Και έτσι ήταν πάντα».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ