0 ΣΧΟΛΙΑ

Βόμβα Anonymous: Διέρρευσαν λίστα με ονόματα διασήμων που εμπλέκονται στο κύκλωμα Έπστιν

Από την Ναόμι Κάμπελ μέχρι και τον Γουίλ Σμιθ

Η ομάδα χάκερ των Anonymous επενέβη απαιτώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, ενώ παράλληλα απειλεί την κυβέρνηση Τραμπ ότι αν δεν είναι σε θέση να αποδώσει δικαιοσύνη, τότε εκείνοι θα αναλάβουν δράση και θα βγάλουν στη φόρα όλα τα εγκλήματα που κρύβει.

Αρχικά, οι Anonymous με ένα βίντεο στο διαδίκτυο έκαναν λόγο για τις εκατονταδες φορές που το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολις έκανε κατάχρηση της εξουσίας του και χρησιμοποίησε υπέρμετρη βία απαιτώντας να απαγγελθούν κατηγορίες σε όλους τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στον φόνο του Φλόιντ.

Παράλληλα, λίγο αργότερα χάκερ που σύμφωνα με τους ίδιους σχετίζονται με τους Anonymousέδωσαν στη δημοσιότητα μια λίστα με εκατοντάδες ονόματα διασήμων τα οποία φέρεται να σχετίζονται με το δίκτυο εμπορίας παιδιών του Τζέφρι Έπστιν, του μεγαλοεπενδυτή που αυτοκτόνησε στη φυλακή κατηγορούμενος για μαστροπεία ανηλίκων.

Ονόματα όπως αυτό της Ναόμι Κάμπελ, της Ιβάνκα και της μητέρας της Ιβάνα Τραμπ, του Μικ Τζάγκερ και του Γουίλ Σμιθ, του Τόνι Μπλερ, του Μάικλ Μπλούμπεργκ και πολλών ακόμα φέρεται να περιέχονται στο «Μικρό μαύρο βιβλίο του Τζέφρι Έπστιν», όπου καταγράφονται τα ονόματα όσων παρακολούθησαν τα πάρτι που διοργάνωνε ή τον βοηθούσαν να «στρατολογήσει» τα παιδιά.

Φυσικά, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητα της λίστας, ούτε κι αν τα ονόματα όσων περιέχονται σε αυτήν έχουν κάποια επιπλέον ανάμειξη πέρα από το ότι παρακολουθούσαν τα πάρτι του.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ