0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Άρνολντ ο πιο κομβικός παίκτης της Λίβερπουλ!

Ο Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ αποδεικνύεται πως είναι ο πιο σημαντικός παίχτης της Λίβερπουλ στην επίθεση, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Premier league

Τα στατιστικά αποδεικνύουν πως ο Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ είναι ο πιο κομβικός παίχτης της Λίβερπουλ στην επίθεση. Ο Άγγλος σταρ της Λίβερπουλ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κέρδισε τις εντυπώσεις από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Εκτός από το ότι είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα ξεχωρίζει και για τις ικανότητες του στην επίθεση.

Όπως προκύπτει από την μελέτη και στατιστική απεικόνιση του ProFootball DB, ο Άρνολντ κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι στην επίθεση της Λίβερπουλ την φετινή σεζόν. Με ποσοστό 23,3%, ανάμεσα σε όλες τις λειτουργίες και τις στατιστικές κατηγορίες που αφορούν τη δημιουργία, την εκτέλεση και τον όγκο επιθέσεων και τελικών, ο Βρετανός μπακ είναι μακράν του δεύτερου, Μο Σαλάχ (12,8%) το σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη της Λίβερπουλ. Τρίτος στον σχετικό πίνακα έρχεται ο Ρόμπερτσον που βρίσκεται στην αριστερή πτέρυγα της Λίβερπουλ με 11,9%.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ