0 ΣΧΟΛΙΑ

Ύμνοι στη Ρωσία για Καρέρα: Οδηγεί την ΑΕΚ στο Champions League

Οι Ρώσοι δεν ξεχνούν τον Μάσιμο Καρέρα και συχνά πυκνά αφιερώνουν «ύμνους» προς το πρόσωπο του

Την αποθέωση από τα ρωσικά Μέσα γνώρισε ο Μάσιμο Καρέρα για ακόμη μια φορά. Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ, βρέθηκε μόλις δύο σεζόν στον πάγκο της Σπαρτάκ αλλά στη Ρωσία, χαίρει άκρας εκτίμησης.

Έτσι, η ρώσικη ιστοσελίδα sports.ru έχει εκτενές αφιέρωμα για τον Ιταλό προπονητή και τα όσα πέτυχε στην ΑΕΚ μέσα σε λίγους μήνες. Το άρθρο έχει τίτλο: «Ο Καρέρα εκτοξεύει την ΑΕΚ μέσα σε τέσσερις μήνες. Βρίσκεται ένα βήμα από Κύπελλο και Champions League» και μέσα υπάρχει ανάλυση για τα συστήματα του Καρέρα, τον τόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ ενώ υπάρχουν και γραφήματα από αγώνες του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Το κείμενο αναφέρει πως ο Καρέρα έχει χρησιμοποιήσει 32 παίκτες σε όλες τις διοργανώσεις και συγκρίνει την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ με εκείνη της Σπαρτάκ στη θητεία του Ιταλού.

Οι Ρώσοι μάλιστα αναφέρονται και στην τιμωρία του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης ενώ προσθέτουν πως ο Μάσιμο Καρέρα, έφυγε από την Ρωσία με… βρώμικο τρόπο,  καθώς αρκετοί άνθρωποι δεν του συμπεριφέρθηκαν όπως του άξιζε για όσα είχε προσφέρει.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ