0 ΣΧΟΛΙΑ

Συνοδοί πολυτελείας μπήκαν με ματσέτες σε λάθος σπίτι

Σκοπός ήταν να εκπληρώσουν την ερωτική φαντασίωση του πελάτη τους, αλλά όλα πήγαν λάθος

Μια απίστευτη υπόθεση κλήθηκε να εκδικάσει ένας δικαστής στη Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Οι κατηγορούμενοι ήταν δύο συνοδοί πολυτελείας, οι οποίοι πήγαν σε ένα σπίτι για να ικανοποιήσουν τις ακραίες ερωτικές του φαντασιώσεις ενός πελάτη τους μόνο που έκαναν λάθος στη διεύθυνση!

Ειδικότερα, τον Ιούλιο του 2019 οι δύο άνδρες είχαν προσληφθεί από έναν πελάτη για να πραγματοποιήσουν ένα συγκεκριμένο σενάριο ερωτικής φαντασίωσης. Ο πελάτης ήθελε να «εισβάλουν» ως διαρρήκτες στο σπίτι του και με την απειλή μαχαιριών να τον δέσουν στο κρεβάτι,ενώ αυτός θα φορούσε μόνο τα εσώρουχα και να τον δείρουν με μια σκούπα! Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις υπηρεσίες αυτές, θα τους αντέμειβε με το ποσό των 5.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 3.000 ευρώ).

Σύμφωνα με το BBC, το ραντεβού κλείστηκε μέσω Facebook από τον άνδρα, που διέμενε κοντά στο Griffith της Νότιας Ουαλίας, ο οποίος έδωσε τη διεύθυνσή του στους δύο άνδρες. Ωστόσο, χρειάστηκε να μετακομίσει σε άλλη διεύθυνση, 50 χιλιόμετρα μακριά, και αμέλησε να ενημερώσει τους δύο άνδρες για αυτή την αλλαγή.

Την ημέρα του ραντεβού, οι δύο συνοδοί μπήκαν γύρω στις 6 το πρωί στο σπίτι της αρχικής διεύθυνσης, κρατώντας ματσέτες για να γίνουν πιο πιστευτοί. Όταν ο νέος ένοικος του σπιτιού, είδε αναμμένο φως στην κουζίνα του, υπέθεσε ότι ήταν ένας φίλος του που ερχόταν καθημερινά για να φτιάξει πρωινό και καφέ. Οι δύο άντρες φώναξαν το όνομα του πελάτη τους και μετά από λίγο ο κάτοικος άνοιξε το φως της κρεβατοκάμαράς του και τους είδε να στέκονται πάνω από το κρεβάτι του με τις ματσέτες. Φυσικά, ακολούθησε πανικός, ωστόσο όταν οι συνοδοί συνειδητοποίησαν το λάθος τους προσπάθησαν να ηρεμήσουν και να καθησυχάσουν τον άτυχο άνδρα.

Όταν εξήγησαν στον άντρα την κατάσταση, έφυγαν με το αυτοκίνητό τους και πήγαν στο σπίτι του σωστού πελάτη. Αυτός όταν τους είδε με τις ματσέτες τους πρότεινε να τις αφήσουν στο αυτοκίνητο και αντί να πραγματοποιήσουν το σενάριο τους έφτιαξε πρωινό. Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η αστυνομία, η οποια βρήκε τις ματσέτες στο αυτοκίνητο και τελικά τους συνέλαβε.

Τώρα, ο δικαστής έκρινε ότι τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι στις ενέργειες των ανδρών υπήρχε δόλος οπότε για καλή τους τύχη του αθώωσε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ