0 ΣΧΟΛΙΑ

Χαρδαλιάς: Παραμένουμε σε επιφυλακή σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας

Ο ιός είναι εδώ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων, συμπλήρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Κατά την σημερινή επίσημη ενημέρωση, ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, επισήμανε πως "παραμένουμε σε επιφυλακή σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας" και πρόσθεσε "ο ιός είναι εδώ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων".

«Είμαστε σε μια νέα φάση με την επανεκκίνηση των οικονομικών δραστηριοτήτων. Βρισκόμαστε ήδη στη νέα κανονικότητα» ανέφερε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς στην τελευταία ενημέρωση που έκανε από κοινού με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υπενθύμισε τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν τα δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί από την ερχόμενη Δευτέρα. «Από την πανδημία δεν ξεμπλέξαμε. Ο ιός είναι εδώ και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων»  ανέφερε ακόμη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μετά από 72 ημέρες καθημερινής ενημέρωσης με τον Σωτήρη Τσίοδρα.

«Από αύριο οπότε σταματάει η καθιμερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος. Εμείς παραμένουμε σε επιφυλακή σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας» σημείωσε επίσης.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ