0 ΣΧΟΛΙΑ

Παπαδιονυσίου: Θα μείνει ένα ερωτηματικό για το που μπορούσαμε να φτάσουμε στην Ευρώπη

Ο έμπειρος πίβοτ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την πικρία που άφησε η ημιτελής προσπάθεια σε κύπελλο και Ευρώπη

 

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου με δηλώσεις του στην «Ώρα» μίλησε για την κατάκτηση του τίτλου στο χάντμπολ από την ΑΕΚ αλλά και την πικρία που άφησε το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια της σε κύπελλο και Ευρώπη. «Τελείωσε μια δύσκολη χρονιά για όλους μας ! Δουλέψαμε σκληρά από την αρχή ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και αξίζαμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για το τμήμα καθώς είχε μείνει χωρίς τίτλο αρκετά χρόνια!  Νιώθουμε δικαιωμένοι γιατί κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος,  μας λείπει βέβαια το κύπελλο όπου ήμασταν ένα ματς μακριά από το νταμπλ» τόνισε ο έμπειρος πίβοτ.

Επιπλέον σχολίασε πως θα παραμείνει ερωτηματικό για το μέχρι που μπορούσε να φτάσει φέτος η ΑΕΚ στην Ευρώπη, έχοντας ήδη προκριθεί μέχρι τους 8 της διοργάνωσης: «Είναι ένα ερωτηματικό για το που θα μπορούσε να φτάσει η Ευρωπαϊκή μας πορεία. Είχαμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια, φτάσαμε στους οκτώ και είχαμε μπροστά μας δύο αγώνες με την Ποτάισα Τούρντα. Σίγουρα χάσαμε την ευκαιρία αλλά δυστυχώς έτσι ήταν οι συνθήκες. Όλη αυτή η κατάσταση με τον ιό πιστεύω ότι θα κάνει την ομάδα να είναι ακόμα πιο  διψασμένη για να κατακτήσει τίτλους και τα επόμενα χρόνια».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ