0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Κώστας Κετσετζόγλου για Μάνταλο, Σιμάνσκι και Μοράις

Τι είπε για το θέμα με την Μπεσίκτας, τις συζητήσεις για τον Πολωνό αλλά και τη δήλωση του Μοράις που προκάλεσε αίσθηση

Τις παραμέτρους του θέματος που προέκυψε με τον Πέτρο Μάνταλο και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η αναφορά στο σχετικό δημοσίευμα περί πρότασης 800.000 ευρώ ήταν λάθος του συντάκτη και προφανώς αφορούσε τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε πως ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ίδιος ο αρχηγός της έχουν κάποια πρεμούρα να γίνει ντε και καλά μεταγραφή και μονάχα αν έρθει μια σοβαρή πρόταση (που θα ξεπερνά τα 6 εκατ. ευρώ) θα μπουν στη διαδικασία να το συζητήσουν. "Κάθε χρόνο υπάρχει ενδιαφέρον για Μάνταλο από την Τουρκία αλλά πρόταση δεν έχει έρθει. Αν έρθει κάποια καλή πρόταση η ΑΕΚ θα τη συζητήσει, ισχύει ό,τι ισχύει για τον κάθε παίκτη. Η ΑΕΚ ξεκινά τις συζητήσεις για τον Μάνταλο από τα 6εκατ. Αυτό δεν έχει αλλάξει λόγω της πανδημίας. Ούτε η ΑΕΚ θέλει να πουλήσει τον Μάνταλο, ούτε ο Μάνταλος καίγεται να φύγει οπότε αν κάποιος τον θέλει πρέπει να τον πληρώσει. Ο παίκτης θέλει να μπει στο νέο γήπεδο".

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε και στον Νέλσον Ολιβέιρα τονίζοντας ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και δεν νιώσει ενοχλήσεις θα πάει για επέμβαση.

Για τη δήλωση Μοράις ότι έβαλε τις βάσεις για το πρωτάθλημα του 2018 ανέφερε: "Ο Μοράις δεν είχε σχέση με τον Καρντόσο. Θα έλεγα ήταν το άκρως αντίθετο. Οι παίκτες στεναχωριούνταν που δεν έβγαιναν στο παιχνίδι αυτά που τους έκαναν στην προπόνηση. Ο Μοράις παρέδωσε την ομάδα προπονημένη. Αυτό που είπε σίγουρα ήταν υπερβολή αλλά σαν προπόνηση και φυσική κατάσταση ήταν πολύ καλός. Από τη στιγμή όμως που η ομάδα έμπαινε στο γήπεδο υπήρχε πρόβλημα. Ο Μοράις είχε πρόβλημα ηγετικής παρουσίας ως προπονητής, δεν μπορούσε να εμπνεύσει ως χαρακτήρας και προσωπικότητας. Είχε μόνιμα άγχος και ανασφάλεια και αυτό περνούσε στην ομάδα".

Τέλος για την υπόθεση του Σιμάνσκι ανέφερε: "Είναι πρόωρο ότι υπάρχει συμφωνία. Δεν έχει υπογραφεί κάτι. Αυτό που λένε για... άπλωμα των δόσεων έχει βάση. Αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Είναι διαλλακτικοί οι Ρώσοι, είναι και ο παίκτης σύμμαχος της ομάδας. Να θυμίσω ότι ο παίκτης έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα".  


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ