0 ΣΧΟΛΙΑ

Έξαλλος ο Τέμπας με παίκτες της Σεβίλλης: Έπιναν και κάπνιζαν ναργιλέ

Ο επικεφαλής της La Liga δεν έρκυψε την οργή του για τους ποδοσφαιριστές που παραβίασαν την καραντίνα

Η φωτογραφία που "ανέβασε" η σύζυγος του Έβερ Μπανέγα προκάλεσε την οργή του προέδρου της La Liga, αφού σε αυτήν εμφανιζόταν ο Μπανέγα, μαζί με συμπαίκτες του, στη Σεβίλλη, και τις συντρόφους τους, να κάνουν πάρτι, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ισπανική κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται πως, λόγω κοροναϊού, οι ισπανικές Αρχές έχουν απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις άνω των 10 ατόμων, απαγόρευση που... πήγε περίπατο στην περίπτωση των Μπανέγα, Οκάμπος, Βάθκεθ και Ντε Γιονγκ.

Σχολιάζοντας την απερισκεψία των ποδοσφαιριστών της Σεβίλλης, ο επικεφαλής της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας είπε το εξής: "Οι παίκτες είναι ένα παράδειγμα για την κοινωνία και πρέπει να είναι προσεκτικοί με τις πράξεις τους. Καλώ όλους τους ποδοσφαιριστές να μην συμπεριφέρονται έτσι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί διακυβεύονται πολλές δουλειές ανθρώπων. Η ασφάλεια είναι εγγυημένη σε χώρους προπόνησης και αγώνες, αλλά ανησυχώ για άλλα μέρη και πάρτι όπως αυτό. Πρέπει όλοι να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Βάζουμε σε κίνδυνο 180.000 θέσεις εργασίας. Και αυτοί συγκεντρώθηκαν και έπιναν και κάπνιζαν ναργιλέ".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ