2 ΣΧΟΛΙΑ

CAS: Δεν εκδικάζεται ως τα τέλη Αυγούστου η υπόθεση των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Το CAS ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα εκδίκασης υποθέσεων μέχρι τα τέλη Αυγούστου, ωστόσο σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η συνεκδίκαση των καταγγελιών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Μπορεί το CAS να ενημέρωσε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ ότι οι προσφυγές των δύο ομάδων θα συνεκδικαστούν, ωστόσο μέχρι τις 24 Αυγούστου - τουλάχιστον προς το παρόν - αυτή η συνεκδίκαση δεν υπάρχει στο... πρόγραμμα.

Ειδικότερα, το CAS ανακοίνωσε σήμερα όλη τη λίστα των υποθέσεων που θα εκδικαστούν μέχρι και το τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, χωρίς να υπάρχει ελληνικό ενδιαφέρον. Υπενθυμίζεται ότι στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός προσέφυγε ζητώντας να υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη και οι Θεσσαλονικείς για να καταπέσει η ποινή αφαίρεσης βαθμών που τους επέβαλε το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο της ΕΠΟ. Προφανώς, η υπόθεση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού βρίσκεται ακόμα σε επίπεδο έρευνας από το CAS και οι δικηγόροι των δύο ομάδων θα πρέπει να... κάνουν υπομονή για τον ορισμό ημερομηνίας της δίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη σχετική λίστα φαίνεται ότι η υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι είναι η μοναδική που θα εκδικαστεί επί... τριήμερο! 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Constantinoupoli86 - 19/5/2020 19:37

Όποιος απ' τους 2 και να το πάρει θα είναι πέτσινος! Τα 2 σιχάματα έπρεπε να βρίσκονται ήδη στη football league με τις πολυϊδιοκτησίες και τα στημένα. Είμαστε Ελλαδιστάν και ως γνωστών στο CAS, όπως είπε και από κάτω ο ottoman21r, θα δηλώσουν αναρμόδιοι όπως κάναν με την υπόθεση του Βάλνερ ( βρείτε τα μεταξύ σας εγώ νίπτω τας χείρας μου).

ottoman21r - 19/5/2020 19:22

Και θα την γλυτώσουν και οι δύο γιατί το CAS θα αρνηθεί να εκδικάσει επί της ουσίας στο θέμα για να μην δημιουργήσει αναστάτωση στα ευρωπαϊκά κύπελλα, κλπ. Γνωστό κόλπο από την υπόθεση Βάλνερ...

Με το να αλληλομηνυθούν οι γαύροι νότου και βορρά, αλλά ταυτόχρονα να φροντίσουν να μην εκδικαστεί καμμία υπόθεσή τους έγκαιρα, απλά εξασφάλισαν αμφότεροι ασυλία, αλλά και κράτησαν τα προσχήματα, αφού θα πουν στους οπαδούς τους: "Προσπαθήσαμε, αλλά το CAS μας κρέμασε"!

ΕΠΟΜΕΝΟ