1 ΣΧΟΛΙΑ

Τηλευαγγελιστής οπαδός του Τραμπ διώχνει τον κοροναϊό με τον «Θεϊκό άνεμο» (VIDEO)

Η εκκλησία του, που βρίσκεται στο Τέξας, υποστήριζε ότι όποιος παρακολουθεί το show του, γιατρεύεται από τον Covid-19 αγγίζοντας την οθόνη

Ο τηλευαγγελιστής Κένεθ Κόπλαντ πρόσφατα είχε δηλώσει ότι η πανδημία του νέου κοροναϊού θα τελειώσει «πολύ πιο σύντομα απ’ ότι πιστεύετε» επειδή «οι Χριστιανοί σ’ αυτή τη χώρα (εννοεί τις ΗΠΑ) προσεύχονται για να τον ξεπεράσουν».

Έτσι σ’ ένα πρόσφατο κήρυγμα του περιτριγυρισμένος από μέλη της εκκλησίας του και φωνάζοντας σ’ ένα άδειο δωμάτιο αποκάλεσε τον κοροναϊό με τ’ όνομα του ως Covid-19 δηλαδή, φωνάζοντας του ο «Θεϊκός άνεμος» θα τον καταστρέψει.

Πριν φυσήξει προς την κάμερα για να εκδιώξει τον κοροναϊό ο Κόπλαντ δήλωσε, «θα φυσήξω τον Θεϊκό άνεμο πάνω σου. Θα καταστραφείς για πάντα και δεν θα επιστρέψεις ποτέ».

Η εκκλησία του που βρίσκεται στο Τέξας η Kenneth Copeland Ministries προηγουμένως υποστήριζε ότι όποιος παρακολουθεί το show του, γιατρεύεται από τον Covid-19 αγγίζοντας την οθόνη.

Ο πάστορας είναι οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ και δήλωσε ότι οι αντίπαλοι του προέδρου «άνοιξαν την πόρτα» στον ιό με τις «εκδηλώσεις μίσους» εναντίον του».

Πηγή: reader.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 10/4/2020 10:12

ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσο ηλιθιοι που παρακολουθουν αυτους τους καραγκιοζηδες ??


ειναι ?

ΕΠΟΜΕΝΟ