6 ΣΧΟΛΙΑ

Κόντρα Μπαλατσινού - Κούλουγλου: Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα, η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη

Τι απαντά το πρώην μοντέλο στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μια μίνι κόντρα σημειώθηκε μεταξύ του Στέλιου Κούλουγλου και της Τζένης Μπαλατσινού.

Αρχικά, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε δημοσίευμα ότι το site «jenny.gr» της Τζένης Μπαλατσινού, συζύγου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, είναι ανάμεσα στις ιστοσελίδες που προβάλλουν διαφήμιση της κρατικής καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι» και μάλιστα έχει εισπράξει μεγάλο ποσό.

Γρήγορα ήρθε μέσω Twitter, η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού η οποία ξεκαθάρισε πως εδώ και ένα χρόνο δεν της ανήκει το site.

«Προς αξιότιμο Στέλιο Κούλογλου (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω. Το jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η ιστοσελίδα διευκρινισε ότι η κ. Μπαλατσινού δεν ανήκει στο μετοχικό της σχήμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρόβαλε τις διαφημίσεις για το «Μένουμε Σπίτι» αφιλοκερδώς.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
sotiristheod - 8/4/2020 19:49

''Εδω και ένα χρόνο - λέει - δεν της ανήκει'' ...μάλιστα.

Και χωρίς περισσότερες πληροφορίες , χωρίς λεπτομέρειες, χωρίς τίποτα λες και ζούμε σε κανένα ηθικό παράδεισο και δεν το ξέραμε. Δηλαδή , αν το σάιτ το αγόρασε κανένας αδελφός, ξάδερφος , κολλητός φίλος , αυτό δε θα πρέπει να μας αφορά...

Και ποιός ξέρει τι ποσό θα δώθηκε , για να γκαρίζει ο άλλος... Σύζυγος του υπουργού Υγείας είναι... Συνέχεια και δε μας τα λέει καθόλου καλά.

ΥΓ. Ο Κούλογλου και ο κάθε Κούλογλου αν καταγγέλει κάτι είμαστε υποχρεωμένοι να το ελέγχουμε ανεξαρτήτως αν τον συμπαθούμε η όχι .

mono_aek_r21 - 9/4/2020 10:12

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει αρκετά, δεν καταγγέλει κάτι ο δημοσιογράφος και ψάχνει ο αναγνώστης για στοιχεία. Ο ρόλος του δημοσιογράφου υπόκειται σε συγκεκριμένη δεοντολογία: Έχει κάποια πληροφορία ή καταγγελία; Βρίσκει στοιχεία και τα παρουσιάζει. Και σίγουρα ρωτάει και τη θιγόμενη πλευρά για να ακουστεί και η άλλη άποψη. Χωρίς να εστιάζω καθόλου στο συγκεκριμένο περιστατικό αναφέροντας ότι πιο πολύ εκτιμώ τον Κούλογλου παρά τη Μπαλατσινού.

Manwlhs - 8/4/2020 21:05

Αφιλοκερδώς λέει το άρθρο. Ο Κούλογλου ας βρει κάποια άξια λόγου αιτία να γκαρίζει γιατί δεν εισπράττει και λίγα για να πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες.

aggelo21 - 8/4/2020 23:40

Όλοι με τα λόγια προσπαθούν να επιπλεύσουν δυστυχώς... Και ο Κούλογλου αν έχει στοιχεία πρέπει να τα βγάλει και να μη πετάει πυροτεχνήματα στον αέρα και η Μπαλατσινού πρέπει να απαντήσει με στοιχεία αν όντως δεν συμμετέχει...

098328 - 8/4/2020 22:47

Το θέμα δεν είναι τοσο αν το site είναι της μπαλατσινου.πιο πολύ θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αν όντως μια σελίδα με ανύπαρκτη επισκεψιμότητα τσίμπησε μεζεδάκι από τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Mono AEK 1924 - 8/4/2020 18:53

One more time ρόμπα ο Κούλογλου (δυστυχώς!!!...….. κάποτε είχε κάτι να πει...αλλά εδώ και καιρό έχει γίνει άλλος ένας πολιτικάντης....στρατευμένη δημοσιογραφία είναι η χειρότερη ράτσα)

ΕΠΟΜΕΝΟ