0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Κρίστιτσιτς στην κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας του Ερυθρού Αστέρα! (ΦΩΤΟ)

Η «mozzarsport», πραγματοποίησε μεγάλη δημοσκόπηση στην οποία ψήφισαν 140.000 αναγνώστες και οι οποίοι τοποθέτησαν τον Νέναντ στους καλύτερους της δεκαετίας

Όχι πως προκαλεί κάποια έκπληξη. Απλώς, για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνει την μεγάλη εκτίμηση που υπάρχει στη Σερβία προς το πρόσωπο και την αξία του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο οποίος, στην τεράστια δημοσκόπηση την οποία πραγματοποίησε η «mozzarsport» όπου ψήφισαν 140.000 αναγνώστες, τοποθετείται στην κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα, ο χαφ της ΑΕΚ που αποτελούσε παίκτη-κλειδί του Αστέρα τα χρόνια που αγωνιζόταν εκεί, ήταν δεύτερος σε ψήφους (όσον αφορά τους χαφ) λαμβάνοντας το 17,60% (2.208 ψήφους), ενώ πρώτος ήταν ο Μιλίας με 2.616 και οι δυο τους, αποτελούν τους δύο… εκλεκτούς του κόσμου για τον άξονα. Θυμίζουμε πως ο Κρίστιτσιτς που χαρακτηρίστηκε παίκτης-κλειδί για τις επιτυχίες του Ερ. Αστέρα από τον πρώην συμπαίκτη του Αλεξάντερ Πέσιτς, τη σεζόν πριν έρθει στην ΑΕΚ, είχε βγει με τον σύλλογο της Σερβίας κορυφαίος στα κλεψίματα (από τους χαφ) στο Champions League.

Δείτε την κορυφαία ενδεκάδα της δεκαετίας για τον Ερυθρό Αστέρα που αποτελείται από τους: Μπόρχαν, Λε Ταλέκ, Ντεγκενέκ, Ρόντιτς, Στοίκοβιτς, Μιλίγιας, Κρίστιτσιτς, Κατάι, Λάζοβιτς, Μποάτσι, Βιγέιρα.


Γιορτινό πακέτο* διασκέδασης – Κάθε μέρα εκπλήξεις* (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ