0 ΣΧΟΛΙΑ

«Μέχρι τις 3 Αυγούστους θα δηλωθούν οι ομάδες που θα παίξουν σε Champions, Europa»

Σύμφωνα με ιταλική δημοσίευμα η UEFA έχει αποφασίσει την τελική ημερομηνία

Μέχρι τις 3 Αυγούστου θα είναι η προθεσμία της UEFA στις ομοσπονδίες – μέλη της για να δηλώσουν τις ομάδες που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της, τη νέα σεζόν. Αυτό αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας CorriereDelloSport, πληροφορία η οποία έρχεται να «καθαρίσει» λίγο το τοπίο σχετικά με την τύχη των πρωταθλημάτων των εγχώριων αλλά και των διασυλλογικών στην Ευρώπη.

Έτσι συμπερασματικά, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, σκοπός είναι τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου και να έχουν ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου. Πρόκειται για μια σκέψη που συγκεντρώνει τα περισσότερα υπέρ στις τάξεις των μελών της ομοσπονδίας.

Μάλιστα, αυτό που φέρεται να επικρατεί σαν άποψη για την διεξαγωγή των αγώνων είναι να διεξάγονται αλλά χωρίς θεατές. Πρόκειται για κάτι που θα διασφαλίσει την υγεία αυτών αλλά και των ποδοσφαιριστών, την στιγμή που η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποδέχεται ότι ακόμη κι έτσι θα υπάρχει ενδιαφέρον για τους οπαδούς να τα παρακολουθούν από τα σπίτια τους και φυσικά θα υπάρξει και μετριασμός στη ζημιά από τα έσοδα τα οποία θα χάνονταν στην περίπτωση ακύρωσης των πρωταθλημάτων.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ