0 ΣΧΟΛΙΑ

Ρουμενίγκε: Ευκαιρία για το ποδόσφαιρο, η κρίση του κοροναϊού

Ο παλαίμαχος άσος ελπίζει πως η επιδημία θα συμβάλλει ώστε το ποδόσφαιρο να επανέλθει στην ομαλότητα, όσον αφορά τους μισθούς ποδοσφαιριστών

Ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε υποστήριξε πως ο κοροναϊός ίσως να είναι ευκαιρία για το ποδόσφαιρο ώστε να μη δίνονται αστρονομικά ποσά σε μισθούς και μεταγραφές.

Σε άρθρο του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Μπάγερν Μονάχου και παλαίμαχος άσος τόνισε, μεταξύ άλλων: "Κάθε κρίση εμπεριέχει επίσης μια ευκαιρία. Οι μισθοί των παικτών και τα ποσά των μεταγραφών έχουν από καιρό μια κακή εξέλιξη. Η κρίση θα οδηγήσει σε αυτήν την παύση.

Φυσικά ο καθένας που αγαπάει το άθλημά μας περιμένει την ημέρα που θα μπορεί να παιχθεί και πάλι. Ας ελπίσουμε ότι όταν θα μπορέσουμε να παίξουμε και πάλι ποδόσφαιρο, μπορεί να μας βοηθήσει να επανέλθουμε προσεκτικά στην ομαλότητα.

Τα έσοδα των ομάδων πρακτικά έφτασαν στο μηδέν. Αυτό επηρεάζει επίσης την Μπάγερν, αλλά είμαστε μόνο τυχεροί που έχουμε δημιουργήσει αποθεματικά τα τελευταία χρόνια και ακριβώς αυτό μας επιτρέπει να είμαστε υποστηρικτικοί".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ