0 ΣΧΟΛΙΑ

Λουκάκου: Για να σταματήσει η μπάλα, έπρεπε να βρεθεί θετικός ένας παίκτης της Γιουβέντους

«Γιατί πρέπει να παίξουμε, αν στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύει η ζωή τους;» αναρωτήθηκε ο επιθετικός της Ίντερ, Ρομελού Λουκάκου

«Το ποδόσφαιρο μου λείπε, αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία των ανθρώπων. Όλα τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας». Τόσο κατηγορηματικός ήταν ο επιθετικός της Ίντερ, Ρομελού Λουκάκου, σε διαδικτυακή κουβέντα με τους Τιερί Ανρί και Άξελ Βίτσελ.

«Γιατί πρέπει να παίξουμε, αν στον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύει η ζωή τους; Είναι απαραίτητο, δηλαδή, να βρεθεί θετικός στον κοροναϊό ένας παίκτης της Γιούβε για να σταματήσει το ποδόσφαιρο, είναι φυσιολογικό αυτό; Όχι, δεν είναι» πρόσθεσε ο Βέλγος, ο οποίος μίλησε για το ποδόσφαιρο γενικά («εγώ ζω για το γκολ»), αλλά και για τα ινδάλματά του με την φανέλα της Ίντερ.

«Λάτρεψα τον Αντριάνο, ο οποίος με την φανέλα της Ίντερ έκανε σπουδαία πράγματα. Οι πρώτες μου αναμνήσεις από το ποδόσφαιρο είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, όταν ο Ρονάλντο απεδείκνυε ότι είναι ανώτερος απ' όλους. Από τους επιθετικούς που ακολούθησαν, στην Ευρώπη θαύμαζα Ανρί και Ντρογκμπά» συμπλήρωσε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ