0 ΣΧΟΛΙΑ

Το βίντεο που έκανε τον Κλοπ να κλάψει

Τον θαυμασμό και τον σεβασμό του προς τους γιατρούς εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ

Στο βίντεο που έγινε viral, νοσηλευτές σε νοσοκομείο της Μεγάλης Βρετανίας τραγουδούν, απευθυνόμενοι προς τους συναδέλφους τους γιατρούς, το "Υou'll never walk alone". Το συγκεκριμένο περιστατικό ,κι ενώ μαίνεται η μάχη κατά του κοροναϊού, συγκίνησε Γιούγκερν Κλοπ.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Γερμανός προπονητής τόνισε: "Μόλις το είδα άρχισα να κλαίω, οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με απίστευτη διάθεση και πνεύμα. Οι γιατροί έχουν μάθει να βοηθούν καθημερινά τον κόσμο. Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό, γιατί συνήθως εμείς δίνουμε σημασία στα δικά μας προβλήματα. Εκείνοι κάνουν καθημερινά την δουλειά τους και εκθέτουν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο, για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που είναι άρρωστοι ή ανήμποροι. Δεν θα μπορούσα να τους θαυμάζω και να τους σέβομαι περισσότερο".

Ο Κλοπ είπε, επίσης, πως "πρέπει να κάνουμε το σωστό και να μείνουμε στα σπίτια μας για όσο καιρό χρειαστεί και θα έρθει η στιγμή που θα παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν μπορώ να περιμένω, αλλά ακόμη και εγώ πρέπει να είμαι πειθαρχημένος και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ