0 ΣΧΟΛΙΑ

Βρετανία-Ιατρικό Σύστημα Υγείας : Αν οι θάνατοι δεν ξεπεράσουν τις 20.000 θα είναι καλά

Δήλωση που σοκάρει από τον ιατρικό διευθυντή Στίβεν Πάουις

Σε μια δήλωση που σοκάρει προχώρησε οΣτίβεν Πάουις, ο ιατρικός διευθυντής του Εθνικού Συστήματος Υγείας. (NHS). Ο οποίος τόνισε πως η Βρετανία θα τα έχει καταφέρει αν ξεπεράσει την κρίση της πανδημίας του κοροναϊού με λιγότερους από 20.000 θανάτους! Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε αν ελπίζει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα ακολουθήσει την ίδια πορεία με χώρες όπως η Ιταλία, απάντησε: «Αν μπορούμε να κρατήσουμε τους θανάτους κάτω από τις 20.000, θα τα έχουμε πάει πολύ καλά σ’ αυτήν την επιδημία».

«Αν είναι (οι νεκροί) λιγότεροι από 20.000 (…) αυτό θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, μολονότι ο κάθε θάνατος είναι μια τραγωδία και δεν θα πρέπει να εφησυχάζουμε», πρόσθεσε στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον υπουργό Επιχειρηματικότητας Αλόκ Σάρμα.
 

Από εκεί και πέρα είπε ότι οι μονάδες εντατικής θεραπείας δεν είναι ακόμη πλήρεις στο Λονδίνο. Πρόσθεσε όμως ότι οι υπηρεσίες υγείας προετοιμάζουν αίθουσες χειρουργείων και χώρους ανάνηψης προκειμένου να νοσηλευτούν εκεί οι ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
 


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ