0 ΣΧΟΛΙΑ

Πρόεδρος Νις: Ας ολοκληρωθεί η σεζόν το Νοέμβριο!

Σε μια ανατρεπτική πρόταση προχώρησε ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιέρ Ριβέρ θέτοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο.

Η UEFA έθεσε ως τελική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της σεζόν την 30η Ιουνίου, ωστόσο ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιέρ Ριβέρ πήγε ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως δεν θα πρέπει να υπάρξει βιασύνη λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να ολοκληρωθεί σε εφτά μήνες από τώρα. Ενδιαφέρον έχει άποψη του για το πως θα διεξαχθεί η επόμενη σεζόν.

«Προφανώς, όλοι θέλουμε να τελειώσει η σεζόν όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αν, όμως, αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει; Θα πρέπει να δούμε τις συνέπειες που θα υπάρχουν και στις επόμενες σεζόν. Θα μπορούσαμε, λοιπόν, να προσαρμόσουμε το ημερολόγιο ώστε να καταλήξουμε στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Μπορούμε φέτος να πάρουμε τον απαιτούμενο χρόνο και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο και να αρχίσουμε την επόμενη τον Φεβρουάριο.

Θα διακόψουμε για το EURO και θα συνεχίσουμε πάλι μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Το 2022 θα κάνουμε μια μικρή διακοπή τον Αύγουστο και θα συνεχίσουμε έτσι ως το Παγκόσμιο Κύπελλο», ισχυρίστηκε ο Ριβέρ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ