0 ΣΧΟΛΙΑ

Σχεδόν βέβαιη η αναβολή της πρεμιέρας των πλέι οφ!

Την Πέμπτη στο Δ.Σ. της Super League, θα αποφασιστεί –όπως όλα δείχνουν- η αναβολή της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ

Για αναβολή πάνε τα πλέι οφ της Super League, που δεν φαίνεται να ξεκινούν την προσεχή Κυριακή σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ιστοσελίδα και ο Άρης Ασβεστάς, η 1η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναβληθεί και αιτία γι’ αυτό είναι η εκκρεμοδικία που υπάρχει στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας για την οποία κατηγορούνται ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη.

Η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου της λίγκας, όταν αυτή εκδοθεί, θα είναι προσωρινά εκτελεστή και αν εν τέλει οι ομάδες κριθούν ένοχες και επιβληθούν ποινές (αφαίρεση βαθμών ή υποβιβασμός), τότε οι ποινές θα εκτελεστούν άμεσα, ανεξάρτητα από τις εφέσεις που θα ακολουθήσουν.

Και για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ, θα πρέπει να έχουν εκδοθεί αποφάσεις, έστω σε πρώτο βαθμό, προκειμένου η διαδικασία που θα αναδείξει τον φετινό πρωταθλητή να διεξαχθεί με τα μίνιμουμ δεδομένα.

Για τα πλέι άουτ, εξάλλου, δεν υπάρχει θέμα, αφού αυτά ξεκινούν έτσι κι αλλιώς μία εβδομάδα αργότερα. Η Super League έχει προγραμματίσει συνεδρίαση για την Πέμπτη (5/3), ώστε να επικυρώσει την βαθμολογία της κανονικής περιόδου και να διενεργήσει την κλήρωση των πλέι οφ. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν το πειθαρχικό όργανο του συνεταιρισμού θα έχει εκδώσει αποφάσεις μέχρι το πρωί της ίδιας ημέρας!

Με αυτό το δεδομένο, οι πληροφορίες του sport-fm.gr αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη συναίνεση απ’ όλες τις ΠΑΕ ώστε να μην ξεκινήσουν ακόμη τα πλέι οφ!

Έχουν, μάλιστα, προηγηθεί διεργασίες από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και οι οποίες ουσιαστικά συνεχίζονται μέχρι και τώρα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλοι έχουν μιλήσει μεταξύ τους, έχουν συνεννοηθεί και είναι σύμφωνοι με την αναβολή.

Η κατάσταση θα διαφοροποιηθεί αν βγει πολύ νωρίτερα η απόφαση του αθλητικού δικαστή, πράγμα που μοιάζει απίθανο.

πηγή: sport-fm.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ