0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Τραμπ σχολιάζει τις εκλογές των Δημοκρατικών: Δεν θα αφήσουν τον Σάντερς να νικήσει

Ο Ντόναλντ Τραμπ περιμένει να ανακαλύψει μαζί με την υπόλοιπη Αμερική ποιος θα είναι ο αντίπαλός του από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, ωστόσο δεν σταματά να σχολιάζει.

Παρόλο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε επίσκεψη στην Ινδία δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι ο «σοσιαλιστής, όπως αυτοπροσδιορίζεται, Μπέρνι Σάντερς φαίνεται να επικρατεί στους Δημοκρατικούς, μια επιλογή που δεν φαίνεται να ευχαριστεί ιδιαίτερα το κόμμα.

Ο Τραμπ ανέφερε στο περιθώριο επίσκεψής του σε κρατίδιο της Ινδίας, ότι οι Δημοκρατικοί μπορεί να αφαιρέσουν τη νίκη από τον «Παλαβό Μπέρνι», όπως αποκαλεί ο ίδιος τον ανεξάρτητο γερουσιαστή του Βερμόντ.

«Αυτό μπορεί να πάει μέχρι το συνέδριο, αυτό μπορεί πράγματι να συμβεί», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, υπονοώντας ότι ακόμη κι αν ο Σάντερς λάβει τις περισσότερες ψήφους στις προκριματικές εκλογές του κόμματος, η ηγεσία των Δημοκρατικών μπορεί, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου το καλοκαίρι, να απορρίψει την υποψηφιότητά του ώστε να μην είναι αυτός που θα αναμετρηθεί με τον Τραμπ τον Νοέμβριο.

 Το συνέδριο των Δημοκρατικών τον Ιούλιο θα επιλέξει κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας αυτόν που θα αναμετρηθεί με τον Τραμπ, αν οι υποψήφιοι δεν εξασφαλίσουν την πλειοψηφία στις προκριματικές εκλογές.

Μέχρι στιγμής, ο Σάντερς επικρατεί στις προκριματικές εκλογές για το χρίσμα του κόμματος, αφότου απέσπασε το Σάββατο σχεδόν το 47% των ψήφων στη Νεβάδα, σύμφωνα με προσωρινά αποτελέσματα, αφήνοντας πίσω τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας του δισεκατομμυριούχου Μάικλ Μπλούμπεργκ, άλλου υποψηφίου των Δημοκρατικών για το χρίσμα, δήλωσε ότι η εκλογή του Σάντερς θα είναι ένα «μοιραίο λάθος». «Θα χρειαστούμε ανεξάρτητους ΚΑΙ ρεπουμπλικανούς για να πληγεί ο Τραμπ"» ανέφερε.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ