0 ΣΧΟΛΙΑ

Καβάλα: Μαθητές ξυλοκόπησαν συμμαθητή τους κι οι δάσκαλοι δεν αντέδρασαν

Τι καταγγέλει πατέρας

Απίστευτες καταγγελίες έκανε ένας πατέρας από την Καβάλα, ο οποιος υποστηρίζει ότι ο γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μαθητές μεγαλύτερης τάξης.

Όπως αναφέρει, ο γιος του, μαθητής τρίτης δημοτικού στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης τάξης. Σύμφωνα με τον πατέρα του παιδιού, ο ένας κρατούσε τον γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά.

Παράλληλα, ο πατέρας καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό.

«Παίζοντας μπάλα, κάποια παιδιά, μεγαλύτερης τάξης, παρεξηγήθηκαν, τον κυνήγησαν και ένα από αυτά τον έπιασε. Τον γρονθοκόπησε στο στομάχι πολλές φορές και του έσπασε ένα πλευρό» δήλωσε ο Τάσος Αντωνιάδης, πατέρας του 8χρονου μαθητή.

Ο κ. Αντωνιάδης επισήμανε πως υπήρχαν τέσσερις επιτηρητές στην αυλή του σχολείου, οι οποίοι όπως δήλωσαν πως δεν είδαν τίποτα.

«Δηλώνουν ότι το συμβάν έγινε σε δευτερόλεπτα, γι’ αυτό δεν είδαν τίποτα. Το παιδί πήγε στην διευθύντρια, γιατί προσπαθεί να το αναιρέσει και αυτό η διευθύντρια, της παραπονέθηκε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού. Η διευθύντρια του ζήτησε μάρτυρες» κατήγγειλε ο ίδιος.

Παράλληλα, δήλωσε πως θα καταθέσει μήνυση σε όποιους είναι υπεύθυνοι για το συμβάν. «Προσπαθώ να μην καταφέρουν να το συγκαλύψουν».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ