1 ΣΧΟΛΙΑ

«Με τον Πατσίνο χωρίσαμε γιατί είναι μεγάλος και τσιγκούνης»

Η πρώην σύντροφος του ηθοποιού παραδέχθηκε ότι η διαφορά ηλικίας ήταν μεγάλο θέμα

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να χωρίσει από τον Αλ Πατσίνο, αποκάλυψε η πρώην πλέον σύντροφός του. Η 43χρονη Ισραηλινή ηθοποιός Μεϊτάλ Ντοχάν είπε σε περιοδικό της χώρας της ότι χώρισε από τον 79χρονο κυρίως εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας τους. «Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ακόμη κι αν είναι ο Αλ Πατσίνο», είπε η ηθοποιός στο περιοδικό LaIsha, σύμφωνα με τους Times of Israel.

Και συνέχισε λέγοντας: «Η διαφορά ηλικίας είναι δύσκολη, ναι. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά πλέον είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας. Μαλώσαμε πρόσφατα και τον χώρισα, αλλά φυσικά και τον αγαπάω και τον εκτιμώ, και χαίρομαι που ήμουν δίπλα του όταν με χρειάστηκε αλλά και το γεγονός ότι αποτέλεσα μέρος της κληρονομιάς του. Είναι μεγάλη τιμή για μένα,. Χαίρομαι που είχαμε αυτή τη σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι».

Η Ισραηλινή ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι ο Πατσίνο δεν της αγόραζε δώρα. «Μου αγόραζε μόνο λουλούδια», είπε. «Πώς να το πω ευγενικά ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει λεφτά;», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Ιρλανδός», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πατσίνο, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν κάνει μια εμφάνιση στα BAFTA, με τον ηθοποιό, μάλιστα, να σκοντάφτει στα σκαλιά του κόκκινου χαλιού και τη σύντροφό του να τον κρατάει.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
blueplanet - 21/2/2020 20:39

Να και ένας σωστός άνδρας . Ακούστε ρε παιδιά σκέψη γυναίκας .!!! Δεν της αρέσανε τα λουλούδια ........ήθελε ακριβά δώρα.Γιατί κυρία μου ,μαζί τα μαζέψατε τα λεφτά ;;;;;;;;;;;;;;; Δούλεψε να αγοράσεις!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ