1 ΣΧΟΛΙΑ

Αναστολή λειτουργίας στον Arena FM

Την αναστολή της λειτουργίας του ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός, Arena FM 89,4, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Δημήτρης Παπαϊωάννου, γνωστοποίησε την είδηση μέσω του ιστοτόπου του σταθμού (που επίσης δεν λειτουργεί), υποστηρίζοντας πως ο Arena παύει να υφίσταται ως αθλητικό ραδιόφωνο, χωρίς, ωστόσο, να αποσαφηνίζει τον λόγο για την ξαφνική εξέλιξη.

Η ανακοίνωση:

"Ο ArenaFM 89,4 δεν παίζει πια για σένα. Πριν από μερικά χρόνια είχα ένα όραμα, ένα αθλητικό ραδιόφωνο αντάξιο της πόλης μας. Το ήθελα, το στήριζα και το πλήρωνα ακριβά ελπίζοντας ότι θα φτάσει τον στόχο του. Σήμερα πιστεύω ότι ο κόπος, τα χρήματα και η ψυχή των ανθρώπων δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το τοξικό αθλητικό τοπίο που βολεύει μόνο αυτούς που κερδίζουν από αυτό.

Από σήμερα αποφάσισα να σταματήσει η λειτουργία του ArenaFM 89,4 ως αθλητικό ραδιόφωνο. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες , έναν – έναν ξεχωριστά, να τους ζητήσω συγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα, αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της".

Πηγή: voria.gr


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aekatzis - 17/2/2020 14:51

Είδες ο ιβάν; Τους έχει βάλει σε δουλειά, τους δίνει και καλά λεφτά...

Νεοπλουτισμός....

ΕΠΟΜΕΝΟ