2 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Βράνιες ανακοίνωσε την απόφαση του να μην επιστρέψει στην Εθνική Βοσνίας

Ευχαρίστησε τον Μπάγεβιτς, όλους τους προηγούμενους ομοσπονδιακούς προπονητές που προσπάθησαν, όπως λέει, να τον πείσουν και ευχήθηκε καλή τύχη στα μπαράζ – Η ιστορία με μερίδα οπαδών, που φαίνεται να έπαιξε ρόλο σε αυτή του την απόφαση

Δεν επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της Βοσνίας ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο αμυντικός της ΑΕΚ με προσωπική του δήλωση στα social-media ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση, μετά από αρκετή σκέψη και συζήτηση με την οικογένεια του, να μην αγωνιστεί ξανά με την Εθνική ομάδα, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και τους προηγούμενους προπονητές, που όπως τονίζει, προσπάθησαν να τον πείσουν να γυρίσει. Από εκεί και πέρα εύχεται τα καλύτερα στην Βοσνία, με μια καλή τύχη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Εμείς να σημειώσουμε εδώ πως η απόφαση του Βράνιες φαίνεται να έχει να κάνει και με μια μερίδα οπαδών στη Βοσνία που δεν επιθυμούσε την επιστροφή του. Ενδεχομένως ο Βράνιες να σκέφτηκε κι αυτό και να πήρε την παραπάνω απόφαση αφού δεν θα ήθελε να δημιουργηθεί ένταση, την ώρα που η Εθνική μπαίνει σε κρίσιμες ημέρες, εν όψει μπαράζ. 

Η δήλωση του Όγκνιεν Βράνιες:

Μετά από αρκετή σκέψη και αφού μίλησα με την οικογένεια μου, αποφάσισα να μην επιστρέψω και να μην αγωνιστώ με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας πια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και όλους τους προηγούμενους ομοσπονδιακούς προπονητές που προσπάθησαν να με πείσουν να επιστρέψω για να βοηθήσω την ομάδα στα μπαράζ. Εύχομαι στους πρώην συμπαίκτες μου καλή τύχη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
ΕΙΡΗΝΗ - 14/2/2020 11:38

Μείνε εδώ, που και οι αρχαίοι θεοί μας, είχαν όλα τα ελαττώματα των κοινών θνητών και ξέρουμε να τα συγχωρούμε! (υπάρχει πάντως μία παροιμία, που λέει "όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες" γι'αυτό πρόσεχε λίγο!

kokoraki94 - 14/2/2020 10:13

Νομίζω για την ΑΕΚ είναι καλό αυτό σε περίπτωση που τον αγοράσουμε. ..δεν είναι κ μικρός για να πάρει και αξία με την εθνική του...καλύτερα να τον έχει πάντα διαθέσιμο η ΑΕΚ ..και ξεκούραστο..

ΕΠΟΜΕΝΟ