1 ΣΧΟΛΙΑ

Σοκαριστικά στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση της Γουιτνεϊ Χιούστον

Της έλειπαν 11 δόντια και είχε πολύ σοβαρά εγκαύματα στο σώμα της

Οχτώ χρόνια μετά τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον έρχεται στο φως η ιατροδικαστική εξέταση για τις συνθήκες του θανάτου της αποκαλύπτοντας την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν η τραγουδίστρια.

Η ιατροδικαστική έκθεση, την οποία παρουσιάζει η Daily Mirror, έχει χαρακτηρίσει τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον το 2012 στην μπανιέρα του δωματίου της, σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς «ατύχημα».

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια πνίγηκε στην μπανιέρα ύστερα από καρδιακή προσβολή και χρήση κοκαΐνης. Την ίδια στιγμή, η καρδιοπάθειά της ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν μπλοκαρισμένη κατά 60%, ενώ της έλειπαν 11 δόντια και είχε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της.

Σχετικά με τα δόντια της, η αδελφή του πρώην συζύγου της, Μπόμπι Μπράουν, ισχυρίστηκε ότι είχαν πέσει εξαιτίας της υπερβολικής χρήσης κοκαΐνης.

Επίσης, η Γουίτνεϊ Χιούστον, είχε σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη της, ενώ κομμάτια δέρματος είχαν αποκολληθεί από την πλάτη και τα πόδια της. Tο καυτό νερό με το οποίο ήταν γεμάτη η μπανιέρα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου βρέθηκε νεκρή στις 11 Φεβρουαρίου 2012, έφτανε σε θερμοκρασία τους 66 βαθμούς Κελσίου.

Ακόμα, η διάσημη καλλιτέχνιδα είχε σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της, καθώς και ουλές στο στήθος της από πλαστική επέμβαση.

Επιπλέον, βρέθηκε μια περούκα «ραμμένη» στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά της, με τους ιατροδικαστές να διαπιστώνουν πως ενώ τα φρύδια της ήταν λιγοστά, τα μαλλιά κάτω από την περούκα της, ήταν πλούσια, μαύρα και κυματιστά.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Droit_Au_But - 14/2/2020 09:57

Πως είχε καταντλησει έτσι εκείνο το κοριτσάκι που είπε το saving all my love for you ;

ΕΠΟΜΕΝΟ