1 ΣΧΟΛΙΑ

«Η παιδοφιλία δεν σκοτώνει κανέναν, ενώ η έκτρωση το κάνει», δηλώνει ιερέας στις ΗΠΑ

Απίστευτες δηλώσεις από έναν άνθρωπο της εκκλησίας

Απίστευτες απόψεις διατύπωσε ένας καθολικός ιερέας από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο οποίος συνέκρινε την παιδοφιλία με τις εκτρώσεις βρίσκοντας μάλιστα την πρώτη… καλύτερη!

Συγκεκριμένα, ο καθολικός ιερέας, Ρίτσαρντ Μπούτσι, από το Ρόντ Άιλαντ μιλώντας στον τοπικό σταθμό WJAR είπε: «Η παιδοφιλία δεν σκοτώνει κανέναν, ενώ αυτό (έκτρωση) το κάνει».

Μάλιστα, ο ιερέας μοίρασε φυλλάδια στους ενορίτες του με τα ονόματα των βουλευτών που θα στηρίξουν το νόμο για τις εκτρώσεις , ενώ είχε απαγορεύσει σε 66 νομοθέτες που υποστηρίζουν το νόμο για το δικαίωμα στις αμβλώσεις στις ΗΠΑ να κοινωνήσουν στην ενορία του.

«Η καθολική εκκλησία πρέπει να κοιτάζει τον εαυτό της και να αναρωτιέται γιατί κλείνουν οι εκκλησίες και χάνει τους πιστούς της. Ο πάπας θα πρέπει να επισκεφτεί το Ροντ Άιλαντ», σχολίασε ένας από τους νομοθέτες στη λίστα του πατέρα Μπούτσι.

Ενώ, από την πλευρά της, η νομοθέτης Κάρολ Χάγκαν ΜακΈντι σχολιάσε στο CBSNews, «όταν ο ιερέας λέει ότι η παιδοφιλία δεν σκοτώνει ανθρώπους, δεν έχει ιδέα».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
August - 16/2/2020 20:49

Καθίκι παπά, παλούκωμα που θές!

ΕΠΟΜΕΝΟ