2 ΣΧΟΛΙΑ

Κατηγορούμενος για κατοχή χασίς άναψε τσιγάρο μαριχουάνας μέσα στο δικαστήριο! (VIDEO)

Θα μπορούσε να θεωρηθεί και το απόλυτο… thug life!

Ο Σπένερ Μπόστον συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας στο Τενεσί των ΗΠΑ, όπου η κάναβη δεν έχει αποποινικοποιηθεί. Έτσι, όταν βρέθηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου τη Δευτέρα για να απολογηθεί, άρχισε να αναπτύσσει τις απόψεις και τα επιχειρήματά του υπέρ της νομιμοποίησης της ουσίας.

Μάλιστα, για να κάνει πιο κατανοητά τα όσα έλεγε έβγαλε από την τσέπη του μπουφάν του ένα τσιγάρο με χασίς και ενώ βρισκόταν ακόμα στο εδώλιο το άναψε! Μάλιστα, μέχρι οι αστυνομικοί να αντιληφθούν τι συμβαίνει μπόρεσε και να απολαύσει μερικές τζούρες!

Τελικά, ο 20χρονος συνελήφθη ξανά και οδηγήθηκε εκτός δικαστικής αίθουσας. Πριν τον βγάλουν έξω, πάντως, γύρισε προς το ακροατήριο και αναφώνησε: «οι άνθρωποι αξίζουν καλύτερα» ενώ οι παριστάμενοι ξέσπασαν σε γέλια.

Πάντως, η ενέργεια του αυτή επιβάρυνε την θέση καθώς πλέον εκτός κατηγορείται όχι μόνο για κατοχή μαριχουάνας αλλά και για ανάρμοστη συμπεριφορά και περιφρόνηση του δικαστηρίου.

Προς το παρόν του έχει επιβληθεί δεκαήμερη κράτηση στη φυλακή ενώ μετά το πέρας αυτής θα έχει τη δυνατότητα να αφεθεί ελεύθερος, καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 δολαρίων.

Η επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο είναι προγραμματισμένη για τις 14 Απριλίου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
pa46nos - 29/1/2020 23:30

Μύστης χαχαχαχα

Φήμες λένε ότι ο πρόεδρος είπε "ό, τι μυρίζει, να γυρίζει"...χαχαχααχ

AEKNilsen - 18/4/2020 19:57

είσαι θεούλης

ΕΠΟΜΕΝΟ