1 ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχει νέα κρούση της Γουλβς στην ΑΕΚ για Ολιβέιρα

Βρετανοί μιλούν για βελτιωμένη προσφορά, που διαψεύδεται και τονίζεται η σταθερή θέση της ομάδας, πως “μόνο με 6,5 εκ. ευρώ και σπάσιμο της ρήτρας θα πωληθεί ο παίκτης”

Μετά την O Jogo, σειρά παίρνει η Daily Mail. Με τους Βρετανούς ουσιαστικά να αναδημοσιεύουν τις πληροφορίες των Πορτογάλων και να ισχυρίζονται πως η Γουλβς επανήλθε για τον Νέλσον Ολιβέιρα καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ 4,5 εκατ. ευρώ (που απορρίφθηκε). Κάτι που διαψεύδεται και τονίζεται η σταθερή θέση της ομάδας, πως “μόνο με 6,5 εκ. ευρώ και σπάσιμο της ρήτρας θα πωληθεί ο παίκτης”. Εμείς να τονίσουμε πως από μόνα τους όλα αυτά τα σενάρια μοιάζουν να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία, από την στιγμή που και η ΑΕΚ από το πρώτο ραντεβού που έγινε στο μπουθ του ΟΑΚΑ, είχε ενημερώσει την Γουλβς για τις απαιτήσεις της για τον Ολιβέιρα. Που είναι 6,5 εκ. όσα προβλέπει η ρήτρα. Τίποτα λιγότερο... 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Thana21 - 28/1/2020 21:38

Αν θέλουν πολύ οι Άγγλοι και ο Ολιβέιρα να γίνει το deal,τότε ας δείξουν καλή θέληση στο να βοηθήσουν την διαπραγμάτευση.Ας παραιτηθεί ο Ολιβέιρα και οι μάνατζερ του από το ποσοστό που είναι να λάβουν που σημαίνει 1 εκ. από τα 6.5 της ρήτρας.Ας ανεβάσει και η Γουλβς την πρόταση από 4 εκ. στα 5 τουλάχιστον και ίσως τότε κάνει ένα σκόντο και ο Μελισσανίδης από τα 5.5 που θα είναι να λάβει η ΑΕΚ και να ζητήσει 5 εκατομμύρια.

ΕΠΟΜΕΝΟ