0 ΣΧΟΛΙΑ

Το συγκινητικό βίντεο του NBA για τον Κόμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το NBA αποχαιρετά τον Κόμπι Μπράιαντ

Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο δημοσίευσε το ΝΒΑ για τον Κόμπι Μπράιαντ, με την αφήγηση που το συνοδεύει να ανατριχιάζει τους πάντες.

Αναλυτικά:

«Ο Κόμπi Μπράιαντ ήταν έφηβος όταν μπήκε στην σκηνή του ΝΒΑ και δεν είχε αμφιβολία πως είναι έτοιμος. Είχε το κίνητρο, την ικανότητα να διαπρέψει και ένα μεγάλο χαμόγελο. Και ο κόσμος ξεκίνησε να βλέπει ότι μπορεί να κάνει κάτι ξεχωριστό. Θα γινόταν μπασκετικό ταίρι του Σακίλ Ο' Νιλ, ανεβάζοντας το επίπεδο του παιχνιδιού του την κατάλληλη στιγμή. Μαζί πήραν τρία πρωταθλήματα. Ο Κόμπε δεν είχε σταματήσει εκεί όμως. Στα χρόνια που ακολούθησαν πήγε σε άλλο επίπεδο πνευματικής και αγωνιστικής κυριαρχίας. Ο Mamba γεννήθηκε. Και η ικανότητά του στο σκοράρισμα αιχμαλώτισε τη λίγκα. Ήξερε ότι έχει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης. 

Και το απόλυτο μεγαλείο αποτυπώνεται στο πώς ανεβάζεις τους γύρω σου. Αγκάλιασε το ρόλο του ηγέτη και το αποτέλεσμα ήταν η επιστροφή των Λος Άντζελες Λέικες στη δόξα. Η ικανότητα του Κόμπε να εμπνέει δεν περιορίστηκε μόνο στο ΝΒΑ. Ήταν κινητήριος μοχλός στην Εθνική ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, όταν επέστρεψε στην κορυφή. Επανέλαβε το ίδιο το 2012. Αγαπητός από τους φιλάθλους παγκοσμίως, ο Κόμπε Μπράιαντ πήγε το παιχνίδι σε άλλο level. Συνδύασε την τελειότητα, τα κατορθώματα και τις φιλοδοξίες. Και όταν ήρθε η ώρα να γράψει το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας του στο ΝΒΑ, ο Κόμπε κρατούσε για το τέλος μια από τις πιο αξέχαστες εμφανίσεις του. Όταν πια άφησε το μπάσκετ πίσω του, κατάλαβε ότι το κυνήγι της τελειότητας με τον τρόπο που το έκανε ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο». 

 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ