0 ΣΧΟΛΙΑ

Σχεδιάζει να αγοράσει και την Μπρόντμπι η Ρεντ Μπουλ

Νέα επένδυση στο ποδόσφαιρο σχεδιάζει η Αυστριακή εταιρεία με το πασίγνωστο ενεργειακό ποτό

Την αγορά της Δανέζικης ποδοσφαιρικής ομάδας, Μπρόντμπι, φαίνεται πως σχεδιάζει η Ρεντ Μπουλ που θέλει να κάνει ακόμα μία επένδυση στον ποδοσφαιρικό κόσμο μετά τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, τη Λειψία στη Γερμανία, τη Νιού Γιόρκ στην Αμερική και την Μπραγκαντίνο στη Βραζιλία.

Η Αυστριακή εταιρεία με το πασίγνωστο ενεργειακό ποτό έχει ξοδέψει τεράστια ποσά στις ομάδες που κατέχει οι οποίες χρόνο με το χρόνο παρουσιάζονται ολοένα και δυνατότερες με πρώτη και καλύτερη τη Λειψία που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της Bundesliga παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα.

Σύμφωνα με μέσα στη Δανία, οι αντιδράσεις από τους φίλους της Μπρόντμπι είναι πολλές καθώς δεν επιθυμούν ούτε την αλλαγή ονόματος ούτε και την αλλαγή στο σήμα της ομάδας αλλά ούτε και την αλλαγή στα χρώματα του συλλόγου που σε αντίθεση με τα κόκκινα της Ρεντ Μπουλ, έχει κίτρινο και μπλε.

«Αν η Ρεντ Μπουλ εμπλακεί στην Μπρόντμπι, εμείς θα σταματήσουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα. Στις Σάλτσμπουργκ και Λειψία βλέπουμε πως τα λεφτά των Αυστριακών μετέτρεψαν πραγματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, σε απρόσωπες επιχειρήσεις. Άλλαξαν σήμα, χρώματα, όνομα στα γήπεδα τους, άλλαξαν τα πάντα», αναφέρουν οι Δανοί.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ