5 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευμα-σοκ από Σερβία: «Με εντολή Ραούλ Μπράβο η επίθεση στον Κοβάσεβιτς» (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε τι αναφέρει δημοσίευμα από τη Σερβία για το συμβάν με τον Σέρβο πρώην άσο του Ολυμπιακού

Δημοσίευμα-σοκ "ανέβηκε" στη σερβική ιστοσελίδα Blick, που αφορά στην απόπειρα δολοφονίας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, πριν από λίγες ημέρες στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πίσω από την επίθεση στον Σέρβο βρίσκεται ο πρώην συμπαίκτης του, στον Ολυμπιακό, ο Ραούλ Μπράβο.

Η ιστοσελίδα σημειώνει, επικαλούμενη πληροφορίες από το σάιτ telegraf.rs, πως ο Ισπανός ήταν αυτός που έδωσε την εντολή για την επίθεση στον Κοβάσεβιτς. Υπενθυμίζεται πως ο Ραούλ Μπράβο συνελήφθη ως εγκέφαλος κυκλώματος στημένων αγώνων και σύμφωνα με τους Σέρβους ο Κοβάσεβιτς γνώριζε πράγματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση που αποκάλυψε άθελα του, γεγονός που φαίνεται πως τον έβαλε στο… στόχαστρο.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες, οι οποίες ανεπίσημα ακούγονται σχετικά με το παρασκήνιο της επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Μια από αυτές σύμφωνα με την telegraf.rs, σχετίζεται άμεσα ο Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το 2007 έως το 2009. Ο Μπράβο είναι ένας από τους 11 συλληφθέντες από την ισπανική αστυνομία για κύκλωμα στημένων αγώνων, διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος, μαζί με τον αρχηγό της Βαγιαδολίδ, Μπόρχα Φερντάντεζ και τους Σαμουέλ Σάιθ, Αουγκοστίν Λάσος. Ο Κοβάσεβιτς ήξερε το παρασκήνιο όλης αυτής της ιστορίας, καθώς αγωνιζόταν συμπαίκτης του Μπράβο αλλά και στην Ισπανία για εννέα χρόνια. Αυτός αποκάλυψε τις ενέργειες του Μπράβο σε κάποιον στην Ισπανία, άθελά του, και οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στις συλλήψεις.Ο Ισπανός προσωπικά διέταξε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς, κάτι που κανείς στον Ολυμπιακό δεν θέλει να το πιστέψει καθώς οι δυο παίκτες είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
salaraujo21 - 16/1/2020 17:00

Μόνοι σας θα τρωγεστε....μέσα στην βρώμα όλοι σας εκεί στην Τρούμπα

zakkk21 - 17/1/2020 17:19

Τ(Ρ)ΟΥΜΠΑ...

Giannis_21_Mytilini - 17/1/2020 03:07

Είστε βρώμα σε όλα τα επίπεδα.. μόνο ΑΕΚ..

borsalino911 - 16/1/2020 21:23

Παίχτες που στήνουν, που σκοτώνουν που ρουφιανευουν και που κλέβουν τα παιδιά τους.. αυτοί είστε

Fm520s - 16/1/2020 18:49

Μόνο στην Ισπανία τα έστηναν;ενώ σην Ελλάδα ηταν Παναγίες!!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ