3 ΣΧΟΛΙΑ

Σε τραγική κατάσταση ο Πανιώνιος

Δάρας: Υποθήκευσα όλη μου την περιουσία για τον Πανιώνιο, μοναδική λύση ο εξωδικαστικός μηχανισμός

Στο χείλος του γκρεμού φαίνεται πως βρίσκεται ο Πανιώνιος με τον Χρήστο Δάρα να δηλώνει πως μοναδική λύση για να σωθεί ο σύλλογος, είναι να ενταχθεί στον εξωδικαστικό μηχανισμό. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος τόνισε πως έχει υποθηκεύσει όλη του την περιουσία για τη σωτηρία της ομάδας.

«Έχει απόλυτο δίκιο ο κόσμος του Πανιωνίου για τη χθεσινή ήττα από τη Λαμία, η οποία έπαιζε και με δέκα παίκτες. Οι τέσσερις βασικοί παίκτες του κέντρου μας ήταν εκτός λόγω καρτών και τραυματισμών. Οπότε είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός παίκτη σε αυτή τη θέση. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να μπούμε στον εξωδικαστικό μηχανισμό. Αν αυτό το θέλει και το χρειάζεται η ομάδα, εγώ το θέλω περισσότερο από όλους.

Εγώ είμαι αυτός που έβαλα υποθήκη όλα μου τα υπάρχοντα, τους κόπους ζωής 40 ετών, για να μπορέσει ο Πανιώνιος να μπει στον εξωδικαστικό μηχανισμό και να γλιτώσουμε από τα χρέη που δημιουργήθηκαν λόγω προσφυγών από 50 μεταγραφές προηγούμενων διοικήσεων και αν το θέλετε και από 50 μεταγραφές που έχουμε κάνει εμείς το τελευταίο διάστημα. Είχαμε πει ότι τον Νοέμβριο θα καταθέσουμε όλα τα χαρτιά για τον εξωδικαστικό μηχανισμό όπως μας είχαν ανακοινώσει. Εγώ υποθήκευσα όλη μου την περιουσία τέλη του χρόνου, όπως μου είπε το αρμόδιο υπουργείο.

Είναι θέμα κρατικού μηχανισμού το πότε θα το μας βάλει, με τις διαβεβαιώσεις τους ότι μετά τις γιορτές θα μπούμε αμέσως. Δεν εξαρτάται από κανέναν παρά από την επιτροπή. Ξαναλέω και πάλι: Δεν είχαμε λύση. Αν δεν μπούμε στον εξωδικαστικό μηχανισμό, αν δεν κάναμε αίτηση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό, εδώ και δύο μήνες θα είχε γίνει από την εφορία άμεση κατάσχεση των πάντων, όλα τα υπάρχοντα και οι λογαριασμοί, όπως είχαμε αυτήν την απειλή σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Είναι δικαιολογημένη η οργή του κόσμου, αλλά αυτές τις στιγμές χρειάζεται ομόνοια.

Όσο ζεις ελπίζεις. Από την πλευρά μου έχω καταστραφεί σαν άτομο για να μπορέσει ο Πανιώνιος να ξεφύγει και να μπει στον εξωδικαστικό μηχανισμό και να αναπνεύσει. Μακάρι τότε να έρθει ο οποιοσδήποτε να αναλάβει το πόστο μου. Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν θα εκφέρω γνώμη γιατί δεν μου αναλογεί».


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Constantinoupoli86 - 6/1/2020 22:49

Όπως στρώσατε έτσι θα κοιμηθείτε!

zormpas49 - 6/1/2020 20:00

Που είναι το πρόβλημα για το παράρτημα;Ο Μαρινάκης εδώ είναι.

aggelo21 - 6/1/2020 19:11

Και ο ντρούλης τι κάνει; Δεν βοηθάει; Δε ντρεπόσαστε μωρέ; Τσίπα δεν έχετε; Καταντήσατε τον Πανιώνιο ζήτουλα από τα αποφάγια του χοντρού, του χαρίσατε τους καλύτερους παίκτες σας και τώρα που τον καταστρέψατε τον πάτε σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς και ο χοντρός κάνει το παγώνι... ρεζίληδες... απορώ πώς δεν σας κυνηγάει όλη η Νέα Σμύρνη...

ΕΠΟΜΕΝΟ