0 ΣΧΟΛΙΑ

Σιόβας: Μανωλάς και Σωκράτης να επιστρέψουν στην Εθνική

Ο διεθνής στόπερ της Λεγανές υπογράμμισε πως πρέπει να φτιάξει το κλίμα μέσα στην εθνική ομάδα

Με τον Φαν'τ Σιπ στον πάγκο, η Εθνική έχει βρει τον δρόμο της, όπως υπογράμμισε ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει να επανέλθουν στην εθνική ομάδα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της Λεγανές είπε το εξής: "Κάνουμε ένα καινούριο ξεκίνημα, έχουμε νέους παίκτες που είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να προσφέρουν πράγματα.
Από τη μια, χάσαμε μια καλή ευκαιρία να πάμε σε μια διοργάνωση και είμαι λίγο στενοχωρημένος γιατί κι εμείς ως παλιοί έχουμε μια ευθύνη που δεν ανταπεξήλθαμε στις καταστάσεις, που μπορούσαμε να είμαστε πιο σοβαροί. Χάσαμε βαθμούς που θα ήταν σημαντικοί για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Με τον νέο προπονητή έχει βρει τον δρόμο της η ομάδα και φαίνεται αυτό.

Θα τη δούμε βέβαια στη συνέχεια, σε τι κατάσταση θα είναι για την επόμενη διοργάνωση".

Για τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά ο Σιόβας είπε πως "μπορεί να γίνει το πάντρεμα εμπειρίας με νέους παίκτες. Είναι ποδοσφαιριστές επιπέδου, πρέπει να επιστρέψουν στην ομάδα γιατί μπορούν, όπως κι εγώ, να βοηθούν τους νέους παίκτες είτε μέσα στο γήπεδο είτε απ'έξω.

Να φτιαχτεί το κλίμα να είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια. Να ξαναπάμε σε μεγάλη διοργάνωση και να είναι ο Σωκράτης και ο Μανωλάς εκεί.

Πρέπει να έρθουν πίσω και να μην ακούγονται άσχημα σχόλια.

Για μένα τα παιδιά πρέπει να επιστρέψουν"


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ