0 ΣΧΟΛΙΑ

Γιος μεταμφιέστηκε στη μητέρα του και πήγε να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης αντί γι' αυτή! (ΦΩΤΟ)

Η μητέρα του είχε κοπεί τρεις φορές στις εξετάσεις

Η αγάπη μητέρας-γιου μπορεί να πάει πολλές φορές σε άλλα… επίπεδα! Έτσι, ένας γιος από την Βραζιλία μην αντέχοντας να βλέπει την μητέρα του να κόβεται συνεχώς στις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης φόρεσε φουστάνι και πήγε να δώσει ο ίδιος εξετάσεις!

Η 60χρονη Μαρία Σιάβε από το Πόρτο Βέλιο της βόρειας Βραζιλίας προσπαθούσε διακαώς να πάρει το δίπλωμα οδήγησης. Ωστόσο και τις τρεις φορές που είχε δώσει εξετάσεις είχε κοπεί εξαιτίας του άγχους της που την οδήγησε σε πολλά λάθη.

Έτσι, ο 43χρονος γιος της, Χέιτορ, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Φόρεσε τα ρούχα της μητέρας του, έβαψε τα νύχια του κόκκινα και έβαλε μέικ απ και πήγε στο εξεταστικό κέντρο για την τέταρτη προσπάθεια.

Ο 43χρονος, ο οποίος είναι μάλιστα μηχανικός αυτοκινήτων, αρχικά κατάφερε να ξεγελάσει την εξετάστρια ωστόσο όταν αυτή αποφάσισε να διπλοτσεκάρει τα στοιχεία της «γυναίκας» που είχε απέναντί της ανακάλυψε την απάτη.

«Αρχικά, δεν κατάλαβα τίποτα επειδή ήταν ο πέμπτος υποψήφιός μου και ήμουν λίγο κουρασμένη. Ωστόσο, όταν κάθισα δίπλα του γρήγορα κατάλαβα ότι απέναντι μου είχα έναν άντρα μεταμφιεσμένο σε γυναίκα», αναφέρει η εξετάστρια Αλίν Μεντόντσα.

«Προσπαθούσε πολύ να φαίνεται θηλυκός και φυσικός. Όμως τα μεγάλα του χέρια και η βαριά του φωνή με έβαλαν σε υποψίες», συμπληρώνει.

Η Μεντόντσα του ζήτησε την ταυτότητά του και τότε κατάλαβε ότι μπροστά του είχε ένα άλλο άτομο και κάλεσε την αστυνομία.

Ο Χέιτορ τελικά συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη. Ωστόσο, η κίνησή του… εξυμνήθηκε από πολλούς στα socialmedia.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ