0 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτός είναι ο νέος υφυπουργός Εξωτερικών μετά την παραίτηση Διαματάρη

Ο βουλευτής Αρκαδίας και ιατρός Κώστας Βλάσης ανέλαβε τη θέση του Υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τον Απόδημο Ελληνισμό ύστερα από την πρόσφατη παραίτηση του Αντώνη Διαματάρη.

Ο κ.Διαματάρης, που είχε βρεθεί στο στόχαστρο για το μεταπτυχιακό στο Columbia που ανέφερε στο βιογραφικό του αλλά ουδέποτε πήρε, ουσιαστικά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μετά από τα τελευταία δημοσιεύματα για τη θέση του ως διευθύνοντος συμβούλου σε ομογενειακά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά ιδιαιτέρως τις ικανότητες του κ. Βλάση, που παρά το νεαρό της ηλικία του –44 ετών – έχει καταφέρει να διαγράψει μια αξιοσημείωτη πορεία τόσο στον ακαδημαϊκό όσο και στον πολιτικό στίβο. Ο Κώστας Βλάσης είναι χειρουργός-ορθοπεδικός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου πήρε και το Διδακτορικό του το 2005. Εν συνεχεία πέρασε με επιτυχία από τις ακαδημαϊκές βαθμίδες του Λέκτορα και του Επίκουρου Καθηγητή, ενώ από το 2016 είναι Αναπληρωτής Σχολής της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας ο κ. Βλάσης διετέλεσε Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, ενώ υπήρξε εισηγητής σε σημαντικά νομοσχέδια.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ