0 ΣΧΟΛΙΑ

Μίνι προετοιμασία στο Βόλο η Εθνική Γυναικών

Για την πόλη του Βόλου θα αναχωρήσει την Κυριακή (8/12, 09.30) από τα γραφεία της ΚΟΕ η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (12-26 Ιανουαρίου).

Οι 21 πολίστριες που έχει καλέσει ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, είναι οι εξής: Διαμαντοπουλου Χρ., Σταματοπούλου, Αβραμιδου, Τσουκαλά, Πλευρίτου Ελ., Πλευρίτου Μαργ., Πλευρίτου Β., Κανετίδου, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου Άλκ., Ελευθεριάδου, Δουρέκα (Ολυμπιακός), Ξενάκη, Διαμαντοπούλου Β., Πάτρα Μ., Κότσια, Κοτσιώνη, Νίνου Ειρ., Κοντονή, Πρωτοπαππά (ΝΟ Βουλιαγμένης), Τριχά (Νηρέας Χαλανδρίου).

Από την αποστολή, δεν θα ταξιδέψει στο Βόλο η Νικόλ Ελευθεριάδου, λόγω αποκατάστασης ενός τραυματισμού, ενώ λόγω τραυματισμών δεν κλήθηκε η Χυδηριώτη και η Ελληνιάδη.

Την αποστολή συνοδεύουν, εκτός από τον Γιώργο Μορφέση,οι συνεργάτες του Αγγελική Γερόλυμου, Στέφανος Λέανδρος και Έλενα Κούβδου, καθώς και το υπόλοιπο επιτελείο της Εθνικής ομάδας με τους Πέτρος Μποτώνη, Άρη Χριστόπουλο και η Έφη Βούλγαρη.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, ο Γιώργος Μορφέσης δήλωσε: "Μία υγιής και χωρίς τραυματισμούς ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και αυτός είναι ο στόχος μας".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ