0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Corriere dello Sport απάντησε με νέο πρωτοσέλιδο: «Λέτε ρατσιστές, ποιους;» (ΦΩΤΟ)

Επανήλθε η ιταλική εφημερίδα μετά το σάλο που προκάλεσε το χθεσινό της πρωτοσέλιδο

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν με το πρωτοσέλιδο, με το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη, η ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport, ενόψει του Ίντερ-Ρόμα (6/12).

Θέλοντας να τονίσει τη μάχη των Λουκάκου-Σμόλινγκ, η εφημερίδα είχε, για κεντρικό τίτλο, τη "Black Friday", τίτλος που χαρακτηρίστηκε ρατσιστικός.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, η Corriere dello Sport επανήλθε με νέο πρωτοσέλιδο, μια μέρα μετά, με κεντρικό τίτλο "Λέτε ρατσιστές, ποιους;". Στην πρώτη σελίδα υπάρχουν αποσπάσματα παλαιότερων δημοσιευμάτων, όπου η εφημερίδα καταδίκαζε ρατσιστικές συμπεριφορές.

Εντός της εφημερίδας, τονίζεται, μεταξύ άλλων, το εξής: "Θανάτωση χωρίς δίκη κόντρα σε μία εφημερίδα που εδώ και έναν αιώνα υπερασπίζεται την ελευθερία και την ισότητα".

Η ενόχληση από το πρωτοσέλιδο της Πέμπτης ήταν τόσο μεγάλη, που Ρόμα και Μίλαν αποφάσισαν να απαγορεύσουν την είσοδο στα προπονητικά κέντρα των απεσταλμένων της Corriere dello Sport, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δεν θα κάνουν δηλώσεις στο συγκεκριμένο Μέσο.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ