0 ΣΧΟΛΙΑ

Δικαίωση της οικογένειας Παντελίδη για το «Απομακρυνθήκαμε»

Δικαιώθηκε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη σχετικά με την υπόθεση της υφαρπαγής του τραγουδιού του με τίτλο «Απομακρυνθήκαμε», από τον τραγουδιστή Σπύρο Μαγδάλη.

Συγκεκριμένα ο Σ. Μαγδάλης με το ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου ερμήνευε και παρουσίαζε το κομμάτι σαν δικό του από τον Ιανουάριο του 2019.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη στράφηκε λοιπόν εναντίον του, ενώ ο Σ. Μακρής με τη σειρά του απάντησε ισχυριζόμενος ότι το τραγούδι είναι δικό του και μάλιστα ζήτησε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελίδη.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απαγορεύτηκε στον Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί / εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε», ενώ απορρίφθηκε η αίτηση του Μακρή για ασφαλιστικά μέτρα.

Παράλληλα ο ίδιος ο Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη είχε καταθέσει πως ο Σπ. Μαγδάλης, με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Μακρής, είχε ανεβάσει σε ιστότοπο το τραγούδι έναντι πληρωμής, ενώ η ίδια είχε ακούσει το τραγούδι καιρό πριν από τον Παντελή Παντελιδη. Από την πλευρά του, ο Σπ. Μαγδάλης είχε πει ότι οι στίχοι και η μουσική του επίμαχου τραγουδιού ήταν δικοί του.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ