0 ΣΧΟΛΙΑ

Μεγάλη τιμή για την Δώρα Γκουντούρα, ψηφίστηκε Πέμπτη καλύτερη αθλήτρια του 2019

Η ξιφομάχος της ΑΕΚ, βρίσκεται μέσα στις κορυφαίες από τον ΠΣΑΤ -  Τι λέει η ίδια η αθλήτρια

Σημαντική διάκριση για τον Δώρα Γκουντούρα, η οποία ψηφίστηκε πέμπτη καλύτερη αθλήτρια του 2019 από τον ΠΣΑΤ. Η ξιφομάχος της ΑΕΚ, με δήλωση της, θέλησε να ευχαριστήσει τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, κάνοντας λόγο για “αναγνώριση” για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου που κατέκτησε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2019. Να θυμίσουμε, πως οι κορυφαίοι θα βραβευτούν από τον ΠΣΑΤ στην 66η Ετήσια Γιορτή του Συνδέσμου, που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Banquet»), τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 και την πρώτη τριάδα με τις κορυφαίες αθλήτριες σχηματίζουν οι ΚΟΡΑΚΑΚΗ Άννα (Σκοποβολή), ΣΑΚΚΑΡΗ Μαρία (Τένις), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ Κατερίνα (Στίβος).

Η δήλωση της Δώρας Γκουντούρα: «Ευχαριστώ θερμά τους Αθλητικούς Συντάκτες - μέλη του ΠΣΑΤ για την τιμητική ανάδειξή μου στην πέμπτη θέση των κορυφαίων αθλητών του 2019 ως αναγνώριση για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου που κατέκτησα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών 2019», έγραψε χαρακτηριστικά η Γκουντούρα στην σελίδα της στο facebook. 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ 2019: ΚΟΡΑΚΑΚΗ Άννα (Σκοποβολή), ΣΑΚΚΑΡΗ Μαρία (Τένις), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ Κατερίνα (Στίβος).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, εκτός των τριών (3) πρώτων:

 4.Κωνσταντινίδου Ελένη (άρση βαρών), 5. Γκουντούρα Θεοδώρα (ξιφασκία), 6. Κυρίδου Μαρία-Μπούρμπου Χριστίνα (κωπηλασία), 7. Καρύδη Σπυριδούλα (στίβος), 8. Χατζηλιάδου Ελένη (Καράτε), 9. Κυριακοπούλου Νικόλ (στίβος), 10. Κυρίδου Ανέτα-Τσαμοπούλου Δήμητρα (κωπηλασία), 11. Μάλτση Εβίνα (μπάσκετ), 12. Κτενά Σοφία (τεχνική κολύμβηση), 13. Παπαχρήστου Παρασκευή (στίβος).

ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ