6 ΣΧΟΛΙΑ

Επίσημη καταγγελία του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Η ομάδα του Πειραιά προσέφυγε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Μια μέρα μετά τις αποκαλύψεις, από τον σταθμό OPEN, ιδιοκτησίας Μαρινάκη, για εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη που έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην ΕΕΑ.

Με την καταγγελία, η πειραϊκή ΠΑΕ ζητάει αφενός μεν την πλήρη διερεύνησή της, αφετέρου δε την επιβολή κυρώσεων που προβλέπονται.

Στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βρέθηκε η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου, και ο διευθύνων σύμβουλος, Τάκης Αγραφιώτης. Οι δύο παράγοντες του Ολυμπιακού μαζί με τον δικηγόρο της ΠΑΕ προσκόμισαν όλα τα στοιχεία του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ONE (συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη) και ζητούν τη διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος.
Αξίζει να σημειωθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδριάζει κάθε Πέμπτη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα ασχοληθεί αύριο ή στην επόμενη συνεδρίαση (στις 12/12).


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
borsalino911 - 4/12/2019 23:05

Έτσι θα καταλάβετε παοκια πως είναι να χάνεις ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ πρωτάθλημα.. μια ζωή οι μεγαλύτερες βρωμιαρες είναι οι πειραιωτισες .. τέχνη τους παλιά και μεγάλη να κατηγορούν τους άλλους για ότι κάνουν αυτοί στο 20πλασιο.. μόνο αίσχος για αυτή την ομάδα.. δε σας άρεσε παοκακια να τα μοιράζεστε με τον τίγρη.. νιώστε τώρα τη μπόχα του λιμανιού . . Αλλά γι αυτό σας λένε γαυρους του βορρά γιατί αποδειχτηκατε ίδια φυλή με άλλο χρώμα.. λαός της ΑΕΚ, αδευτεροτος σε όλο τον κόσμο ..

IGGYAEK - 4/12/2019 20:56

Ναι ναι να ερευνηθεί η υπόθεση βεβαίως βεβαίως όπως επίσης όχι και πολλά έτη πίσω κάποιος Πλατανιάς, Εργοτέλης και Ξάνθη ακόμα επι εποχής των βεβαίως βεβαίως...

skotadi - 4/12/2019 14:09

Αυτή δεν είναι η Επιτροπή που του απαγόρευσε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και από τότε ούτε στο γήπεδο δεν μπορεί να παει;

aekxilewsh - 4/12/2019 17:25

Εδω εβγαλε κοτζαμ πρωθυπουργο για μενα το΄κανε?

taxiss21 - 4/12/2019 12:32

Αφηστε τους να σφαχτούν μημ ασχολειστε. Εμεις πρπεει να φτιαξουμε την ομαδα μας να πρωταγωνιστήσει ξανα και ας τους αυτούς να φαγωθουν.

Christos1962 - 4/12/2019 12:08

Αυτό είναι, άρχισαν τα όργανα !!

ΕΠΟΜΕΝΟ