1 ΣΧΟΛΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Δεικτάκη (ΦΩΤΟ)

Ο άτυχος φίλαθλος του ΟΦΗ και πρώην βουλευτής Ηρακλείου, που έφυγε μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν το ματς με την ΑΕΚ, κηδεύτηκε με την σημαία της κρητικής ομάδας

Μέσα σε βαρύ κλίμα πένθους το Ηράκλειο και όλη η Κρήτη είπαν το απόγευμα, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, το στερνό αντίο στον Γιώργο Δεικτάκη. Στον 73χρονο, άτυχο, φίλαθλο του ΟΦΗ και πρώην βουλευτή Ηρακλείου, που έφυγε μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Στην Εξώδιο ακολουθία, στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, παρευρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης βουλευτές, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, εκρόσωποι του αθλητισμού, εκπρόσωποι του οδοντιατρικού συλλόγου, εκπρόσωποι διαφόρων φορέων και εκατοντάδες απλοί πολίτες.

Στη σωρό του αείμνηστου Γιώργου Δεικτάκη κατατέθηκε δεκάδες στεφάνια μεταξύ των οποίων του Προέδρου της Βουλής, του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., του Περιφερειάρχη Κρήτης, του οδοντιατρικού συλλόγου.

Ο επίλογος γράφτηκε στο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου ο Γιώργος Δεικτάκης ενταφιάστηκε στην Κρητική γη με την σημαία του ΟΦΗ.

Με στοιχεία από το ekriti


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
spiros_gewrgiadis - 2/12/2019 22:27

Κρίμα,καλό παράδεισο!!!

ΕΠΟΜΕΝΟ