0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Μελάνια στόλισε τον Λευκό Οίκο σύμφωνα με το «Πνεύμα της Αμερικής» (ΦΩΤΟ/VIDEO)

Ο Λευκός Οίκος ντύθηκε γιορτινά με την καθοδήγηση της Μελάνια Τραμπ και πλέον ο  πρόεδρος των ΗΠΑ και η οικογένειά του είναι έτοιμοι να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!

Ο στολισμός του Λευκού Οίκου φέτος έχει ως θεματολογία «Το πνεύμα της Αμερικής» και περιλαμβάνει  μεταξύ άλλων 58 χριστουγεννιάτικα δέντρα, 15.000 φιόγκους, 90 κιλά gingerbread με τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας να είναι παντού!

 «Το Πνεύμα της Αμερικής φωτίζει τον Λευκό Οίκο», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης του βίντεο από τον στολισμό η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι μοιράζεται αυτήν την «πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού» με μεγάλη χαρά, ώστε να τη θαυμάσουν όλοι και να βιώσουν την ομορφιά της εποχής των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την DailyMail, η Μελάνια έκανε σχέδια για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου από το καλοκαίρι, ανταλλάζοντας ιδέες με τους συνεργάτες της και φέτος ακολούθησε έναν πιο κλασικό στολισμό σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που οι μινιμαλιστικές της επιλογές είχαν προκαλέσει αρκετή αρνητική κριτική.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ